Header Ads

Matt Riddle és Jeff Cobb a New Japanbe tart

Dave Meltzer lengette be a hírt a Wrestling Observer Radio legutóbbi adásában, miszerint a független birkózás legígéretesebb tehetségei közt számon tartott Riddle és Cobb részt vesz a NJPW által decemberben megrendezésre kerülő World Tag League tornán. Ez lesz a Chosen Bros néven futó csapat első Japán turnéja, mely kiváló lehetőséget fog biztosítani számukra, hogy megismertessék és megszerettessék magukat az ottani közönséggel. 
Matt és Jeff, na de nem a Hardy, hanem a Kiválasztott Tesók

Mindkét úriember komoly atlétikai háttérrel rendelkezik. Riddle ex-MMA harcos, karrierjét a UFC-ben kezdte, ahol szintén nagy reményeket fűztek hozzá, de életstílusát nem tudta a szervezet által megkövetelt szabályokhoz alakítani. 2014-ben vágta bele a fejszéjét a profi birkózásba, azóta pedig Kurt Angle óta nem látott gyorsasággal tudott beletanulni a szakmába. Amerikai és brit szervezeteknél egyaránt hírnevet szerzett magának, és már a WWE is érdeklődik utána.  Laza, életvidám személyisége és MMA mozdulatokkal átitatott, kemény küzdőstílusa közönség kedvencé tette az Atlanti-óceán mindkét oldalán. Minden bizonnyal az egyik legfrissebb és legszórakoztatóbb aktív pankrátorok egyike a világon.

Matt új otthona a birkózóring, sokak szerint pedig ő a birkózás jövője

A csendes-óceáni Guam szigetéről származó Jeff Cobb amatőr birkózóként részt vett a 2004-es olimpián, majd Matthez hasonlóan szintén a független pankráció felé vette az irányt. A Lucha Underground nézőinek Matanza Cueto néven lehet ismerős, ő volt ugyanis a maszkos szörnyeteg megtestesítője. Stílusára kirobbanó gyorsaság és pusztító erejű suplexek jellemzőek, valamint jelenleg ő rendelkezik az egyik leglátványosabb kivégzőmozdulattal a szakmában. 

Jeff mint Matanza Cueto a Lucha Undergroundban

1 megjegyzés:

  1. Nem lenne rossz, Riddle kemény rúgásai tetszenének a strong style-hoz szokott közönségnek. Cobb meg egy suplex machine, és a jó értelemben véve.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.