Header Ads

Komoly tervek a GFW Networkel!

Az Anthem Sports and Entertainment elnöke Ed Nordholm a Wrestling Observer Rádió vendége volt pénteken.
Impact Wrestling
Először is tisztázta, hogy nem szeretnék eladni a szervezetet, amelyről a nap egy korábbi szakaszában már be is számoltunk. Ezek után felvázolta a már korábban beharangozott Global Wrestling Network terveit. Első sorban azt kell tudnunk róla, hogy hasonlítani fog a WWE Networkre, de nem csak az Impact Wrestlingről lenne szó. Szeretnének minél több független szervezettel is szerződést kötni megemlítette az AAA-t és a NOAH-t, akikkel van együttműködési megállapodásuk. Továbbá a New Japan Pro Wrestling is szóba jöhetne náluk. A tervük ezzel az, hogy egy gyűjtő hely legyenek, amely semmilyen formában sem kapcsolható a WWE-hez.

Ez nem lesz egy könnyű feladat, hiszen az NJPW-nak is megvan a saját streaming szolgáltatása, míg a többiek akár a WWE Networkön is kiköthetnek, hiszen erről már egy éve lehet hallani és a WWE nyilván nagyobb összeget tudnának felkínálni ezért.

Nordholm még elmondta, hogy összességében most 3000 órányi elérhető tartalmuk van, amelyből havi 850-900 óra 8 dollárba kerülne. Továbbá az Impact Wrestling 10 nappal azután, hogy lemegy a Pop TV-én ingyen visszanézhető lenne. Tehát egy alternatív streaming szolgáltatásként kell majd elképzelnünk ezt beleértve egy Global Force Wrestling applikációt is. Nordholm azt is elmondta, hogy eszük ágában sem lenne eladni a videókönyvtárukat a riválisuknak főleg, hogy saját alkalmazást hívnak életre. Az applikáció valamikor jövőhéten lesz elérhető iOS-en és Androidon, de igyekeznek olyan platformra is elérhető tenni mint Chromecast, Roku, Apple TV és Smart TV az elkövetkező időkben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.