Header Ads

Ki nyeri a Generációk Csatáját vasárnap este?

A pankráció világában jelenleg a két legnagyobb kérdés az, hogy mi lesz a Universal és a Cena vs. Reigns meccsen.
Fotó: WWE
A Universal Bajnoki meccsről a belsős források egyértelműen Lesnart hozzák ki győztesként, de a két ikon csatájáról már nem sok szó esik, legalábbis a végeredmény megjósolásáról. Nem úgy a Wrestling Observernél, ahol ha Dave Meltzer nem is hallott semmilyen konkrét információt a színfalak mögül, akkor is előáll valami saját gondolat menettel.

Dave Meltzer most saját agyszüleményét ábrázolta fel a tapasztalatára és a WWE naptárára bízva magát. Szerinte, ha több mérkőzéses szériát csinálnak, akkor John Cena hagyja el Los Angelest győztesen, de ha csak egy meccs lesz, akkor Roman Reigns nyer.

Dave az utóbbit tartja valószínűbbnek, mivel John Cena nincs hirdetve a TLC-re, amely a RAW következő pay-per-viewja lesz. Továbbá tudjuk azt a tényt, hogy Cena tavaszig filmes elfoglaltságaira koncentrál és a film stúdiók nem engedélyezik, hogy birkózzon a sérülés veszély miatt, így a visszavágóra leghamarabb a WrestleMania 34-en kerülhetne sor New Orleansban. Hosszabb távon viszont logikusabb lenne Cena győzelme, mert még nem tudják overré tenni Reignst, akkor sem ha azonnal legyőzi a Cenation vezetőjét, Reignsnek a visszavágón kellene diadalmaskodnia.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.