Header Ads

Kevin Owens elmondta, hogy miért dobta a Face of the America szállóigét

A korábbi Universal és United States Bajnok az Argus Leadernek adott interjút.
Fotó: WWE
Az interjúban több érdekes témát is érintett, szemezgessünk egy párból.

Arról, hogy mennyire scripted az ő promója:

Biztos vagyok benne, hogy más előadók más irányvonalakt kapnak, azt gondolom ez napról napra változik, hogy ki kap szabadságot más emberekkel szemben. Mindig kapunk segítséget az interjúinknál az íróinktól, de megtanulod, hogy megtaláld az útját annak, hogy saját szavaidat használd a máséval szemben. Néhány ember jó ebben, míg néhány nem. De az emberek akik jobbak nyilvánvalóan több szabadságot kapnak abban, amit mondhatnak, mert tudnak ügyelni az interjúkra. Én mindig tudom hová tartok és tudom mit várnak el tőlem.

Egy esetleges face turnről:

Nem tudok egy ilyen tervről vagy ötletről sem. Azt gondolom bármit működőképessé tudok tenni. Ha azt eltudom érni, hogy az emberek kifütyüljenek, akkor azt is, hogy éltessenek, ha azt akarom. Készen állok a kihívásra.

A Face of the America szállóige elhagyásáról:

Elhatárolódom ettől, abból az elhatározásból, hogy már sok ember beszél Amerikáról a SmackDownon. Legyen az Jinder Mahal vagy Rusev. Nem szeretek más emberhez hasonlítani. Amikor elkezdtem a Face of the Americat, senki csinálta a SmackDownon ezt a cuccost, de mára túl sok lett közölünk. Visszatértem és Kevin Owens leszek és ez mindig is nagyon jól működött a számomra.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.