Header Ads

Jön a Shield a TLC-n?

A rajongók régi vágya egykori kedvenc hármasuk újbóli összeállása.
Fotó: WWE
Jelenleg mindhárman face karaktert töltenek be és a Lesnar által birtokolt Universal öv egészen januárig pihenni ment, így Reignsnek addig nincs ellenfele. A gála jövő hónapban lesz Minneapolisban és a WWE elkezdte a jegyeladásokat. James McKenna információ szerint a Shield egy mérkőzés erejére összeáll majd. Erre valós esély van, hiszen Roman Reigns-re a The Miz által vezetett Miztourage támadott rá, ráadásul a Shieldet kiparodizálva, így lehetséges, hogy a jelenlegi Raw Tag Team Bajnok Dean Ambrose és Seth Rollins hamarosan a segítségére siet majd, így egy hat emberes Tag Team meccset láthatunk majd a TLC-n.

3 megjegyzés:

 1. Nekem jobban bejönne egy Braun vs Shield :D

  VálaszTörlés
 2. szánalmas..
  egy ilyen vicc csapat ellen ellőni a shield egyesülését
  grat wwe

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádom Miz-t, de maximálisan egyetértek az előttem szólóval... ez így legalább annyira komolytalan, mint Jinder "uralkodása." Alig 1 hete még Jason Jordan volt az, aki jóformán egymaga intézte el a komplett bandát, most meg már csak a Shield állhat az útjukba?!?!?! Ez így szörnyen elkapkodott.

   Fel kellett volna építeni egy normális csapatot, vagy Gallows-ék mellé betenni valami power house-t, mint Joe vagy Cass, de ez így teljesen lapos. Miz-en kívül egy nulla az a csapat. Az lenne még a megoldás, ha Reigns elverné a miztourage, akiknek a helyére keresne Miz egy normális csapatot, mint mondjuk Gallows-ék, vagy Sheamus-ék, csak addig amíg a story tart.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.