Header Ads

John Cena az egész WWE öltözőnek beszólt

John Cena már nagyon régóta a WWE arca az elmúlt évek összes nagy eseményét a közelből átélte.
Fotó: WWE
Cena Edge és Christian Pod Of Awesomeness Podcastében elmondta, hogy nincs is jobb idő annál, hogy nevet csinálj magadnak a cégnél, mert minden adott. De hozzátette, hogy a jelenlegi szupersztárok nem szeretnek plusz munkát végezni, hogy nagy sztárok legyenek még ha adott is a lehetőség.

Ezek a srácok ajándékot kaptak és soha nem volt jobb idő ahhoz, hogy nevet csinálj magadnak a WWE-ben. Azokkal a platformokkal ami nekünk van. A Rawval, a SmackDownnak, az NXT-vel folyamatosan növeljük a pay-per-view számunkat. Sok tartalmat dobunk a Networkre. Nagyon sok srácunk van sok eséllyel, amit én nem kaptam meg. Edge és Christian jobban tudja ezt, mert én már a farok végén érkeztem, amikor már több lehetőség volt.

Szerinte a jelenlegi pankrátorok visszafelé gondolkoznak, továbbá nem foglalkoznak eleget karaktereik kibontakozásával.

Manapság a fordítottja megy, ahol a szupersztárok úgy vannak vele majd megnézik mit terveznek velük, pedig nem ez a helyes. A promóimban Reignsszel, amit érzek azt fogom kimondani. És ha reagálnak valamire, még jobban megbököm a medvét. 

Elmondta, hogy mindig eljön az idő, amikor a birkózónak felkell állnia és megértenie saját magát máskülönben a WWE nem realizálja, hogy milyen fajta személyek akartak lenni.

Itt van egy nagyszerű dolog Vinceről, ami mindent megmagyaráz. Sok srác kreatív folyamatokba bonyolódik és mérgesek lesznek és csak lefelé szegik a fejüket. Ha tényleg ennyire dühös vagy menj ahhoz, akinek dolgozol és csak szimplán kérdezd meg miért csináljuk ezt? Mert 99 alkalommal a 100-ból Vince elmondja neked, hogy mely kreatív jellemvonások állnak ez mögött.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.