Header Ads

Jinder Mahal WWE Bajnoki uralkodása a WrestleMania 34-ig eltart?

A számok mostanra azt mutatják, hogy érdekli Indiát a WWE.
Fotó: WWE
A Dakota Kai vs. Kavita Devi mérkőzés a Mae Young Classicról 1 millió 400 ezres nézettséget ért el a YouTube-on. Ez sokkal megverte a többi Mae Young Classic-os tartalmat. Ezt a videót számos indiai híroldal megosztotta szóval ezért nőtt ekkorát a meccs nézettsége. Bryan Alvarez a Wrestling Observer Rádióban egyértelműen kijelentette, hogy az egész Jinder Mahal push az indiai piac meghódítása miatt van és a WretleMania 34-re jósolja az uralkodás végét, amely 6 hónap múlva lesz.

A Hell in a Cell gálán is könnyedén címet véd segítséggel, az egész uralkodása legjobban JBL 2004-2005 közötti uralkodására hasonlít, amikor is top heelként egészen a WrestleMania 21-ig bajnok volt, majd John Cena legyőzte őt, addig egy éven keresztül nem talált legyőzőre, többek között segítségek miatt.

6 megjegyzés:

 1. A faszom az egészbe.....elegem van ebből a szarból. Sok suttyó balfasz nem gondolkodik, hogy az ilyennel a termék minőségét teszik tönkre. Fuck Jinder Juice Mahal, bár igaz nem ő a hibás, hanem az idióta WWE vezetőség, de azért Jinder is lehetne jobb, mert ő is egy nagy 0.

  VálaszTörlés
 2. mi történt itt?
  az sd haldoklik, ziggler jobbol, a jobber mahal wwe bajnok lett, corbintól elveszik a táskát, mert meg mert szólalni, mizt átrakták a rawra, a tag team és a womens részleg hanyatlik, a rawon balorral és wyattel nem tudnak mit kezdeni, a universal cím egy part timernél van
  gratulálok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Zayn jobbol englishnek...ezzel mindent elmondtam a wwe jelenlegi helyzetéről...

   Törlés
 3. Szerintem a wwe lassan eléri hogy az értelmesebb rajongók majd elfordulnak a szervezettől és majd néznek njpw-t ami fényévekkel jobb ettől ami most itt zajlik...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A NJPW sokkal jobb, alig várom, hogy Zigler is ott legyen, Okada vs Ziggy, ay money bakker.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.