Header Ads

Jeff Hardynak reális esélye lenne megszerezni az Interkontinentális Bajnoki Címet?

Az elmúlt időszakban láthattuk, hogy több gyors övcsere is történt a WWE-ben.
Fotó: WWE
Ezeket jelenleg Vince McMahon rendeli el, aki szeretné, hogy ezen problémázzon az internet népe, amit sikerült is például Sasha esetében, másrészről a heti adások nézettségét is növelni akarja. Az eheti Rawn egy újabb címmérkőzést láthatunk majd, méghozzá The Miz és Jeff Hardy között. Miz egy jó ideje Interkontinentális Bajnok, de például a SummerSlamen nem védte azt meg, így Kurt Angle a múlthéten kiírt egy Battle Royalt, amelynek győztese ellen kell címet védenie a hollywoodi szupersztárnak. A nyertes Jeff Hardy volt.

Habár egyelőre semmi információnk sincs arról, hogy kinyerheti meg a címmérkőzést, Jeffnek az elmúlt hetekben történő tendenciákat látva valós esélye van arra, hogy pályafutása során ötödjére is elhódítsa az Interkontinentális övet. Nagyon lehetséges forgatókönyv, hogy holnap új bajnokot avatunk Jeff Hardy személyében, aki csak a No Mercy-ig lesz bajnok, így azon a gálán The Miz visszaszerezné a címet. Az elmúlt hetek címmérkőzéseit és visszavágóit látva ez a legvalószínűbb, hiszen nagyon megy ez a Hot Potato dolog, amikor az öv sűrűn gazdát cserél.

Természetesen az sem kizárható, hogy The Miz simán címet véd, vagy éppen diszkvalifikációval érjen véget a meccs a Miztourage vagy Matt Hardy közbezavarása miatt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.