Header Ads

Hivatalos! Visszatér a Starrcade novemberben!

A Starrcade visszatér méghozzá otthonában 30 év után először.
Fotó: WWE
2017. november 25-én szombaton a Hálaadási hétvégén visszatér a legendás Starrcade mint a SmackDown Live exkluzív élő eseménye, éppen abban az arénában ahol az első rendezték a Greensboro Coliseumban.

Az első ilyen eseményt a National Wrestling Alliance rendezte még 1983-ban Greensboroban Hálaadáskor, ezen a gálán nyerte el Ric Flair a második Világbajnoki Címét a 16-ból Harley Race ellen. A gála 1986-ig maradt Greensboroban mint WrestleMania kaliberű esemény, amely hamarosan a WCW égiszei alákerült. Az 1980-as években olyan sztárok uralták a Starrcade ringjét, mint Dusty Rhodes, The Four Horsemen, Magnum TA, The Rock ‘n’ Roll Express és még számos jól csengő név a sportszórakoztatás történetében.
Sting másfél év kihagyás után szerepelt újra mérkőzésben.
Az 1990-es években a Starrcade decemberre költözött Karácsony környékére és olyan új sztárok uralták a World Championship Wrestling ringjét, mint Sting, Goldberg, Vader és az nWo, emlékezhetünk például a legendás Sting vs. Hollywood Hogan mérkőzésre 1997-ből vagy egy évvel később a Kevin Nash vs. Goldbergre, ahol véget ért Da Man veretlenségi sorozata. Nem is gondolná az ember, de Steve Austin és Triple H is szerepelt az eseményen. A gálát utoljára 2000 decemberében rendezték meg, hiszen a WCW a következő év márciusában megszűnt, miután a WWE felvásárolta.

A greensboroi rajongók kapnak egy lehetőséget arra, hogy egy történelem részesei legyenek. A Starrcade egy nem is kis cardal jelentkezik két Steel Cage meccsel.

WWE Bajnoki Cím Steel Cage Mérkőzés
Jinder Mahal vs. Shinsuke Nakamura

SmackDown Bajnoki Cím Steel Cage Mérkőzés
Natalya vs. Charlotte Flair

United States Bajnoki Triple Threat Mérkőzés
AJ Styles vs. Baron Corbin vs. Rusev

SmackDown Tag Team Bajnoki Texas Tornado Mérkőzés
The New Day vs. The Usos

Sami Zayn vs. Kevin Owens

Bobby Roode vs. Dolph Ziggler

Breezango vs. Aiden English & Mike Kanellis w/ Maria Kanellis

Mellettük még a Hardy Boyz is ott lesz az Észak-Karolina állambeli gálán továbbá olyan WWE Hall of Famer legendák is ott lesznek, mint Ricky “The Dragon” Steamboat és The Rock ‘n’ Roll Express!

Arról egyelőre nincs hír, hogy a WWE Network közvetíti-e az eseményt, amely közvetlenül a Survivor Series után lesz, jövőre akár mát teljes értékű pay-per-view rendezvényként is visszatérhet a gálán.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.