Header Ads

Hivatalos: Kanadában rendezik idén a Bound for Glory PPV-t

Az IMPACT Wrestling, az Anthem Sports & Entertainment Corp. leányvállalata ma bejelentette, hogy a szervezet legnagyobb PPV rendezvénye, a Bound for Glory idén a történelmi Aberdeen Pavilonban kerül megrendezésre a kanadai Ottawában november 5-én. Az Aberdeen Pavilion az esemény után még öt napig ad otthont az IMPACT televíziós adásai felvételeinek november 6-tól november 10-ig.
Fotó: Impact Wrestling
Ed Nordholm az Anthem Sports elnöke így fogalmazott a cég honlapján:

Örömünkre szolgál, és megtiszteltetés számunkra, hogy a kulturális örökségein és hagyományain alapuló kanadai helyszínt választottuk. A hűséges kanadai nézőink a Fight Network-ön és a GameTV-n követték az IMPACT Wrestling eseményeit, így úgy gondoltuk, hogy az ország fővárosa alkalmas helyszín az év legnagyobb eseményének bemutatására. A kanadai profi pankrátorok híresek az energiájuk és a lelkesedésük miatt, ezért izgatottak vagyunk, hogy felejthetetlen éjszakát hozzunk létre.
A Bound for Gloryn ott lesz a jelenlegi világbajnok Eli Drake, a korábbi bajnok Alberto El Patron és Johnny Impact is. Jelen lesz Bobby Lashley és a Dan Lambert által vezetett American Top Team, az idén visszavonuló Gail Kim, és az X-Divízió sztárjai is. De jelen lesznek még olyan mexikói tehetségek mint El Hijo del Fantasma, Pagano és El Texano Jr. is.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.