Header Ads

Goldberg a WWE-nek adott interjút egy esetleges visszatérésről

Goldberg tavaly októberben tért vissza a WWE-be és eléggé emlékezetes futást produkált.
Fotó: WWE
Sokan nehezen tudták elképzelni a visszatérését, többen attól tartottak, hogy már össze is esett az évek során, persze vesztett valamennyit az izomtömegéből, de brutális diétájának köszönhetően eléggé jó formában volt. A WrestleMania 33-on ott lehetett, ahol elvesztette a Universal Címet Brock Lesnar ellen, majd másnap a Rawn elköszönt, de nyitva hagyta az ajtót a visszatéréshez.

Bill Goldberg végre a nyilvánosság előtt is felszólt, ráadásul rögtön a WWE-nek adott interjút.

Kérdezd meg a főnököd! (Nevet) Hé ember soha ne mond, hogy soha haver. Furább dolgok megtörténtek már. 13 évig egy helyben ültem és hirtelen visszatértem a ringbe. Had mondjam csak, már közel sem kellene annyi erőfeszítés, hogy újra kész legyek, mint legutóbb. Szóval biztosan találkozunk még.

A WrestleMania után volt arról szó, hogy a Mítosz szerepeljen a SummerSlamen vagy a Survivor Seriesen, mert üzletileg annyira jól sikerült Goldberg visszatérése, hogy a szervezet alkalmazná még a nagyobb eseményeken, ha megtudnak egyezni egy új kontraktusban. Elképzelhető, hogy a 30. Royal Rumble-ön vagy a WrestleMania 34-en ismét ringbe lép.

3 megjegyzés:

 1. jajj ne...
  ő már nem tud meccselni ezt a legutóbbi futásával be is bizonyította

  VálaszTörlés
 2. Úristen micsoda szánalmas volt amit nyújtott az hogy bejött az maga tovább tartott mint maga a meccs.
  Isten ments hogy még 1x visszahozzák nála bármi jobb régebbi meccseit szerettem nézni de amit 1 évvel ezelőtt volt hát arra nincsenek szavak!

  VálaszTörlés
 3. Ez a gáz a mai pankrációval,hogy még az ilyen szar visszatérések is megérik üzletileg mert az embereknek jó minden,még a trágya is

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.