Header Ads

GFW One Night Only Amped 1. rész - Összefoglaló

A GFW idén is megrendezte Amped gáláját Las Vegasban az Orleans arénában, ahol több nagyobb szervezet pankrátorai is meghívást kaptak, többek között Bobby Roode, Mickie James, PJ Black, The Bullet Club, Eric Young, Sanada, és érkeztek még pankrátorok Mexikóból és Japánból is. A PPV-t négy részre osztották, ez az első rész összefoglalója.
maxresdefault-1.jpg
Fotó: Impact Wrestling

Az adást gála két kommentátora Chael Sonnan és Cyrus Fees nyitotta.

PJ Black vs. Sanada - NEX*GEN Tournament Match
A NEX*GEN bajnoki címért először Sanada és PJ Black nézett szembe egymással. Végig kiegyenlített mérkőzést láthattunk, amit PJ Black-nek sikerült megnyernie egy 450 Splash-el, így ő jut tovább a következő körbe.
Bobby Roode érkezik a ringbe, aki elmondja, hogy nem tartozik a GFW-hez, ő mindig is egy TNA-s fickó marad, és elmondja, hogy ő uralta leghosszabb ideig a TNA nehézsúlyú bajnoki címét. Nick Aldig (Magnus) szakítja félbe a korábbi bajnokot, és közli vele, hogy ez nem az Impact zóna. Aldis hisz a GFW-ben és Jeff Jerrett munkásságában, és itt mindenki tiszteletben tartja a céget, kivéve Roode jelenlegi főnökét. Ekkor Kongo Kong lép a kötelek közé és megtámadja Aldis-t.

Misterioso Jr., Zookre & Phoenix Star vs. Bestia 666, Blood Eagle & Stevie Pain - Tag Team Championshi Tournament Match
Egy igazi lucha mérkőzést hoztak a srácok, tele látványosabbnál látványosabb mozdulatokkal. A győztes a Los Luchas és Misterioso Jr. páros.
Kushida vs. Virgil Flynn
Ez nem Tournament mérkőzés volt, amit végül Kushida nyert meg, miután Flynn-t egy nem jól ütemezett 450 Splash után feladásra kényszerített.
A háttérből láthatunk egy videót Aldis-ról, aki elmondja, hogy rendben van a támadás után, és Kong-nak ennél többet kell nyújtania ha le akarja az este folyamán győzni.

Bobby Roode vs. Kevin Kroos
Ennek a meccsnek a győztese bekerül a GFW Champion Tournament-be. Jó volt újra látni Roode-ot a hatszögletű ringben. A meccset végül az IT Factor nyeri egy crossface-t használva Kevin-en.
The Bollywood Boyz vs. The Akbars - Tag Team Chapionship Tournament Match
A Bollywood fiúk mielőtt a WWE be igazoltak volna Sing Brothers néven, a GFW csapatbajnokai voltak. Jerrett meghívását elfogadva a közönség újra láthatta milyen az, amikor a testvérek face szerepben nem Jinder Mahal-nak segítenek a ringben. Le is sikerül győzniük az Akbars-t, így a következő ellenfelük a The Bullet Club vs. Killer Elite Squad mérkőzés győztese lesz.
Fotó: Impact Wrestling
Christina Von Eerie vs. Lei'D Tapa vs. Mickie James - GFW Woman Champion Tournament Match
Mickie és Christan a mérkőzés elején összedolgozik, hogy együttesen legyőzzék Tapa-t. A közönség kedvenc jelenleg RAW-on dolgozó Mickie mindent megtett, hogy nyerjen, de végül a Reno Scum tag Christina lett ennek a selejtezőnek a győztese.
Jigsaw vs. Sonjay Dutt - NEX*GEN Tournament Match
Az adás legjobb mérkőzését hozták a srácok. Mindkét pankrátor elképesztő tehetség, és ezt be is bizonyították ezen a meccsen. Jigsaw egy Jig 'n' Tonic mozdulattal legyőzte a korábbi X-Division bajnokot.
Kongo Kong vs. Nick Aldis - GFW Global Champion Torunament Match
Ez a mérkőzés a vártnál sokkal jobbra sikerült. Kong-ot a GFW adásain csak pár percig szoktuk látni a ringben, gyorsan szokott végezni az ellenfeleivel. Hihetetlen volt látni, ahogy a 180 kilós szörny a kötél tetejéről ugrik egy Moonsault-ot, de Aldis megmenekül és egy Spinshaker-el megnyeri a meccset. Ezzel Aldis a négy közé került a Global Champion bajnokságban.
A második rész szeptember 15.-én lesz látható, aminek egy rövid előzetesét már megnézhetik a GFW rajongók.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.