Header Ads

GFW IMPACT! 2017. szeptember 14. - Összefoglaló

A csütörtök esti GFW IMPACT! adáson terítékre kerül több bajnoki cím, láthatjuk, hogy ki lesz az első számú kihívója a GFW Global Champion Eli Drake-nek, és megtudhatjuk hogy dönt Bobby Lashley a karrierjével kapcsolatban.
Fotó: Impact Wrestling
Az adás az American Top Team érkezésével indul, Lashley ma eldönti, hogy folytatja a birkózást, vagy az MMA re fog csak koncentrálni. A csapat nem bírja türtőztetni magát, egy az arénában dolgozó asszisztenst rögtön meg is támadnak.


Garza Jr. vs Braxton Sutter

Braxton az egész mérkőzés alatt féltékeny volt, úgy érezte Alline-nek tetszik Garza Jr., aki a ringből a nadrágját kidobva és egy puszit küldve Sutter menyasszonyának, ki is használta a lehetőséget. Egy tökéletes Moonsault-ot ugorva Garza legyőzte Suttert, aki a vereség után nagyon mérges volt párjára.

EC3 (c) vs. El Hijo Del Fantasma - Impact Grand Championship Match
A mexikói pankrátor megkapta a lehetőséget, hogy megszerezze első bajnoki címét a szervezetnél. Fantasma magabiztosan állt a dologhoz, és úgy gondolta, hogy a bírói székben ülő Hector Guerrero segítségére lesz a célja elérésében. Az első menetet EC3 nyerte, de Fantasma a másodikkal kiegyenlítette a párharcot. Az utolsó három percben sem tudták kikopogtatni egymást, így a bíróknak kellett eldönteni a mérkőzés végeredményét. Scott D'Amore EC3-t hozta ki győztesnek, Dutch Mantell pedig El Hijo-t. Ekkor Fantasma örülni kezdett, gondolta, hogy Hector őt fogja kihozni győztesnek, de nagy meglepetésére a harmadik bíró is EC3-nek adta a tíz pontot, így maradt Carter a Grand Champion.
A mexikói pankrátor dühében majdnem nekiment Guerrero-nak, majd vissza ment a ringbe és a debütáló Pagano-val megtámadta Ethan Cartert.
Következik a csapatbajnoki mérkőzés, amit Mexikóba rendeztek meg, a Crash promóció keretein belül. Az o.V.e mellett még további két csapat is megküzdött a ringben, hogy elnyerjék az öveket Santana-tól és Ortiz-tól, te a visszatérő Homicide segített megőrizni a címet a társainak, így a Christ testvérek hiába utaztak el Tijuanaba, üres kézzel mentek haza. Konnan még megjegyzi a csalódott csapatnak, hogy messze vannak Ohio-tól, itt jobb ha nem ugrálnak.

Grado vs. William Weeks
Grado utolsó meccsét láthatjuk, amit sikeresen meg is tud nyerni. Majd köszönetet mond a rajongóknak, és kénytelen elhagyni az Egyesült Államokat, a lejárt vízuma miatt. Megérkezik Joseph Park, aki jó híreket hoz Grado-nak. Az ügyvéd nyit egy sport részleget az irodájában, és első ügyfele Grado lesz, így maradhat Amerikában az új munkaszerződése révén.
A backstageben McKenzie Mitchelle interjút készít Johnny Impact-el az esti főmérkőzéssel kapcsolatban.
Lashley és az American Top Team kéri Jim Cornette-et, hogy bontsa fel a szerződését a GFW-el, mert távozni akar, hogy az MMA-ben folytassa a pályafutását. Jim meg is teszi ezt neki, de előbb még ma meg kell küzdenie Moose-al. Bobby elfogadja a feltételeket.

Trevor Lee (c) vs. Sonjay Dutt - Falls Count Anywhere X-Division Match
Trevor és Sonjay rögtön egymásnak esnek, de a két pankrátor nem sok időt tölt a ringben, ami megengedett ebben a meccs típusban, ugyanis bárhol lehet pinelni a másikat. Mikor kikeverednek az épületből, Trevor-nak segít Caleb Konley így Sonjay magára marad, de egy ideig még megbirkózik ezzel a helyzettel. Mikor azonban Trevor Lee egy oszlopba kapaszkodva fekteti két vállra Dutt-ot, az már nem tud kijönni a tusból. Trevor Lee az új GFW X-Division bajnok.
A háttérben a tartalék birkózó Richard Justice melegít, amikor megjelennek az American Top Team-es srácok. Justice szeretne csatlakozni hozzájuk de, válaszul megtámadják, és mikor a földön fekszik leterítik egy csapat pólóval.
Az eset után láthatunk egy videót a cég új ágazatáról, a Global Forged-ről ami egy tehetség nevelő program, fiatal pankrátorok számára.

Taya Valkyrie vs. Amber Nowa
A múlt héten debütáló Taya első önálló mérkőzése győzelemmel zárul. Valkyrie a Chicken Wing Buster mozdulattal fejezi be a meccset, amiből Amber Nowa-nak már esélye sem volt kijönni.
A Global Champion Eli Drake és Chris Adonis a háttérből figyeli, ki nyeri az első számú kihívói jogot az esti főmérkőzésen.

Johnny Impact vs. Low-Ki - #1 Contender Match
A múlt heti kakaskodás nem múlt el nyomtalanul, a két pankrátor rögtön egymásnak esnek. Mindkettőjük célja, hogy jövő héten megküzdhessenek Drake-el a Global bajnoki címért. Low-Ki pontot akar tenni a harcuk végére, mikor készül bevetni a Warrior's Way befejező mozdulatát. Ez azonban nem úgy sikerül ahogy eltervezte, és ezt a lehetőséget Impact meg is ragadja, a Starhip Pain ugrásával legyőzi Low-Ki-t, így ő nyeri a mérkőzést, és vele a kihívó jogot. Az öröm azonban elmarad, mert Chris Adonis hátulról megtámadja Johnny-t és Eli Drake is kioszt neki egy Gravy Train-t.
Jim Cornette az irodájában megpróbálja Lashley-t marasztalni, de a korábbi bajnok nem kíván maradni, és inkább oda megy ahol nagyra tartják.

Bobby Lashley kiáll a ring közepére és elmondja a rajongóknak, hogy ez az utolsó estéje az Impact zónában és visszatér az MMA-be és az American Top Team-hez, hogy elnyerje a nehézsúlyú bajnoki címet. Megérkezik Moose, aki rögtön le is üti Lashley-t. A dulakodás a közönség soraiban folytatódik, de amint visszatérnek a kötelek közé az ATT-es srácok közbe avatkoznak és megtámadják Moose-t, és a segítségére siető biztonsági embereket is. Az adás Lashley és csapata dominanciájával zárul.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.