Header Ads

GFW IMPACT! 2017. szeptember 14. - Beharangozó

A ma esti GFW IMPACT! adáson több bajnoki öv is terítékre kerül, ugyanis a Grand Champion EC3 megmérkőzik El Hijo Del Fantasma ellen a bajnoki címért, Trevor Lee újra megpróbálja elvenni Sonjay Dutt-tól az X-Division övet, és az ezidáig veretlen o.V.e. le akarja győzni az LAX-et, hogy megszerezzék a Tag Team csapatbajnoki címet. Ezen felül még láthatjuk Braxton Sutter és Graza Jr. mérkőzését, és az első számú kihívó jogért a Global bajnoki címért Johhny Impact és Low-Ki párharcát is.

Fotó: Impact Wrestling
A nemrég debütáló Johnny Impact azzal a céllal érkezett a GFW-hez, hogy elnyerje a GFW Global bajnoki címet. Ma este előbb még meg kell küzdenie Low-Ki-val, hogy elnyerje az első számú kihívói jogot. Ezt azonban nem lesz egy könnyű feladat számára, ismerve Low-Ki ringbeli képességeit. A mérkőzés győztese a jövő heti Victory Road adáson néz szembe az aktuális bajnok Eli Drake-el.
 

Trevor Lee és Sonjay Dutt civakodása még akkor kezdődött, mikor Lee ellopta az X-Division övet Dutt-tól, és nevezte magát az X divízió új bajnokának. A Destination X adáson Dutt már egyszer legyőzte Trevor Lee-t, és ezt múlt héten is sikerült megismételnie, amikor egy csapatot alkotott Petey Williams-el. Ma este azonban egy Falls Count Anywhere meccsen kell megküzdeniük a GFW X-Division bajnoki címért.
Fotó: Impact Wrestling

Jim Cornette kiírt egy mérkőzést a Grand bajnoki címért. EC3-nek a mexikói El Hijo Del Fantasma ellen kell kibírnia háromszor három menetet a hatszögletű ringben. Az egyik bírói székben ott lesz a legendás Hector Guerrero is. Lehet, hogy az AAA szervezet pankrátorának ez előnyére válik, de az is biztos, hogy Carter mindent megtesz, hogy megnyerje ezt a meccset.
Fotó: Impact Wrestling
Az o.V.e mióta berobbant az Impact zónába, minden ellenfelét le tudta győzni. Az LAX azonban nem adja egykönnyen a csapatbajnoki címet, amit már év eleje óta birtokolnak. Konnan múlt héten azt a feltételt szabta a Christ testvéreknek, hogy ha meg akarnak mérkőzni Santana-val és Ortiz-zal, akkor el kell utazniuk Mexikóba. Ezt el is fogadták, így erre a mérkőzésre Tijuanaban, a Crash Lucha Libre rendezvényen kerül sor. Az LAX frontembere Homicide is ott lesz Mexikóban, hogy segítsen a társainak.
Fotó: Impact Wrestling
Bobby Lashley még mindig nem hozott döntést a jövőjével kapcsolatban. Maradjon a pankráció világában, vagy koncentráljon csak az MMA-s karrierjére. Dean Lambert az American Top Team vezetője egyértelműen azt akarja, hogy Lashley hagyjon fel a birkózással, és foglalkozzon csak a kevert harcművészetekkel. Bobby viszont úgy érzi még tudna mind két sportra egyformán koncentrálni. A Walking Armageddon először Jim Cornette-el szeretné megbeszélni a döntését.
Fotó: Impact Wrestling
Az adásból még megtudhatjuk miként reagál a Knockouts divízió Taya Valkyrie múltheti debütálására, és azt is, hogy Grado és Laurel Vann Ness kapcsolata milyen irányt vesz.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.