Header Ads

GFW IMPACT! 2017. szeptember 07. - Összefoglaló

A csütörtök esti GFW IMPACT! adásán láthatunk egy tag team meccset Trevor Lee, Caleb Konley és Petey Williams, Sonjay Dutt között, újra akcióba lép az LAX, bemutatkozik Taya Valkyrie, bepillantást nyerhetünk a Mexikóban megrendezett TripleMania eseményen történtekről, és láthatjuk Eli Drake és Matt Sydal Global Champion címért való küzdelmét.
Fotó: Impact Wrestling
Caleb Konley & Trevor Lee vs. Petey Williams & Sonjay Dutt

A felek viszálya még a Destination X adáson kezdődött, mikor Konley próbált segíteni Trevor Lee-nek, hogy megszerezze az X-Dvision bajnoki övet Sonjay Dutt-tól. Ezt akkor Petey Williams megakadályozta. Azóta Williams és Konley múlthéten megmérkőztek egymással, akkor a kanadai pankrátor győzött. Most csapatba álltak a felek és így próbálták legyőzni egymást. Dutt egy Suplex-el megszabadult  Lee-től, így Williams bevihette Konley-nak a Canadian Destroy-t, akire még Sonjay ráugrott egy Splash-el, így ezt a fordulót is az X-Division bajnok és Petey Williams nyerte.
LAX (Santana & Ortiz) vs. Jon Bolen & Zachary Wentz 
A LAX szó szerint elpusztította az ellenfelét, pár perc alatt legyőzte Jon Bolen és Zachary Wentz párosát. A mérkőzést a háttérből figyelte az o.V.e, majd meg is jelentek az arénában. Dave mikrofont ragad és azt mondja, hogy az ő családja nem olyan mint Konnan-é ők születésüktől fogva egy csapat. Továbbra is azt állítja, hogy ők a világ legjobb tag-csapata, és ezt be is bizonyítják azzal, hogy le fogják győzni az LAX-et. Konnan erre azt válaszolja, hogy, az LAX diktálja a feltételeket, szóval ha le akarják győzni őket, akkor el kell jönniük Tijuana-ba, a Crash Wrestling promócióba, és ott megmérkőzhetnek egymással. Dave elfogadja Konnan feltételeit.
Sienna (c) & Taryn Terrell & vs. Gail Kim & Allie 
A Knockouts bajnokot természetesen elkíséri unokatestvére KM a ringhez, de sokban nem tud segíteni Sienna-nak mert Allie párja, Braxton Sutter kivezeti az arénából. Allie-nek majdnem sikerült legyőznie Sienna-t, ráugrik a bajnokra, de ő ebből fordítani tud így a Sienna és Taryn Terrel páros győz.
A meccs után Sienna és Taryn megtámadja Gail-t és Allie-t, de Rosemary visszatér és próbál segíteni nekik, de ő sem tudja megállítani őket! Ekkor érkezik a debütáló Taya Valkyrie, és amikor úgy tűnt, hogy segít Rosemary-nek, megtámadja őt.
Jim Cornette beszél a ringben, de Johnny Impact érkezik és szakítja félbe a mondandóját. Johnny akar egy GFW Global Championship meccset. Az LAX is visszajön az arénába, és Konnan azt mondja Cornette-nek, hogy a Low-Kinek kell lennie az első számú kihívónak. Johnny és az LAX tagok egymásnak esnek, amit a biztonsági személyzet bevonásával tudnak csak megfékezni.
A háttérben Jim Cornette kiír egy mérkőzést jövő hétre, Johnny Impact és Low-Ki fog megküzdeni az első számú kihívó jogért a Global Champion címért.
Joseph Park motiválja Grado-t, hogy állítsa le az esküvőt Laurel Van Ness-el, mert ő kanadai, és ez nem segít abban, hogy amerikai állampolgár legyen. Grado-nak sikerül beszélnie a lánnyal. Van Ness a döntését látszólag el is fogadja, amíg el nem fordul, és elő nem bújuk belőle a régi Laurel.
Az adás az AAA TripleMania eseményen készült videókkal folytatódik, ahol Jeff Jarrett, Johnny Impact, DJ Z, Lashley, Moose az ott történtekről beszélnek. DZ Z beszél a sérüléséről, és örül. hogy visszatérhet birkózni egy ilyen nagy tömeg előtt. Lashley nem volt túl boldog a meccs után, ugyanis a saját csapattársa Moose ejtette ki a ringből a Battle Royale mérkőzésen. "Ez az, amiért nincsenek barátaim a birkózásban." -mondta  a Walking Armageddon. Jeff Jarret és Jeremy Borash arról beszélnek, hogy Johnny Impact kiválóan szerepelt az AAA eseményén, ahol három bajnoki címet szerzett egy létra mérkőzésen El Hijo del Fantasma és a Texano Jr. ellen. Jeff Jarrett kitért Rosemary sérülésére, amit Sexy Star okozott. Karen Jarrett idegesítőnek és undorítónak nevezte. Jarrett az eset után vitatkozott a backstage-ben, majdnem egymásnak estek Vampiro-val. Végül általánosságban elmondta, hogy a GFW és az AAA közötti kapcsolat mind rövid, mind hosszú távon erős.

A Super X kupa győztes Dezmond Xavier beszél a terveiről, majd láthatunk egy kisfilmet a Pro Wrestling NOAH szervezetnél GHC bajnoki címet nyerő Eddie Edwards-ról. Ez után Garza Jr. arról beszél, hogy szereti a birkózást és beszél a nagybátyja, Hector Garza-ról, akit az egyik legnagyobb birkózónak tart.

Eli Drake (c) vs. Matt Sydal - GFW Global Championship Match
A Global bajnokot elkíséri barátja Chris Adonis is a ringhez, aki meg is próbál segíteni Drake-nek. Becsúsztat egy széket és a bajnoki övet is, amit végül sikerül használnia Drake-nek. Miután leüti Sydal-t, egy Gravy Train mozdulattal legyőzi azt az embert, aki a Destination X-en nyert Bobby Lashely ellen.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.