Header Ads

GFW IMPACT! 2017. szeptember 07. - Beharangozó

A GFW IMPACT! csütörtöki adásában Matt Sydal kihívja a Global Champion-t Eli Drake-et a bajnoki címért, láthatjuk Bobby Lashley és Moose az AAA szervezet TripleMania eseményén való fellépését, Allie és Gail Kim megküzd Taryn Terrell és a GFW Knockouts bajnok Sienna-val, Sonjay Dutt és Petey Williams megmérkőzik Caleb Konley és Trevor Lee csapatával, valamint DJZ hosszas kihagyás után visszatér a GFW-hez.
Fotó: Impact Wrestling
Az este fő eseménye a Matt Sydal vs. Eli Drake mérkőzés lesz, a GFW Global bajnoki övért, amit a múltheti adásban Jim Cornette írt ki.
Lashley és Moose Mexikóban lesz látható, nem pedig az IMPACT zónában. Az AAA TripleMania mérkőzésén lépnek fel, ahol egy Battle Royale meccsen vesznek részt, többek között La Parka, Scorpio Jr., Averno, Crazy Boy, Argenis, Chessman és még sok más kiváló pankrátorral küzdenek meg.
Fotó: Impact Wrestling
Az X divízióban sem áll meg az élet, Sonjay Dutt összeáll a 8 év után visszatérő Petey Williams-el, hogy legyőzzék a Trevor Lee és Caleb Konley párosát. Sonjay-nak, az aktuális X-Division bajnoknak figyelnie kell, hogy Trevor Lee ne hogy újra el lopja tőle a címet.
Fotó: Impact Wrestling
A visszatérő Taryn Terrell előbb Gail Kim-et támadta meg, a Destination X adáson, majd múlt héten Allie-nek "mutatkozott" be a színfalak mögött. Karen Jarrett ezt megelégelve bejelentett egy csapatmérkőzést, hogy ott rendezzék a nézeteltérésüket. Sienna a jelenlegi GFW Knockouts bajnok egy csapatot alkotva Taryn-el néz szembe a Gail Kim és Allie párosával.
Fotó: Impact Wrestling
Újra láthatjuk az LAX tagokat a ringben, miután Low-Ki múlthéten sikeresen legyőzte James Storm-ot. Konnan csapatának fel kell készülni az eddig veretlen o.V.e testvérpár ellen, ha meg akarják tartani a csapatbajnoki címüket.
Fotó: Impact Wrestling
Az este folyamán debütál Johnny Impact menyasszonya Taya Valkyrie, a korábbi Lucha Underground leghosszabb ideig uralkodó női bajnoka, akinek legfőbb célja, hogy meghódítsa a Knockouts divíziót.  
Fotó: Impact Wrestling
Pagano, a mexikói pankrátor is érkezik a GFW-hez, és visszatér a súlyos sérülést szenvedett DJZ is hosszas kihagyás után. Az adásból megtudhatjuk még mi lesz Grado-val, miután kiderült, hogy Laurel Van Ness nem is amerikai származású.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.