Header Ads

GFW IMPACT! 2017. augusztus 31. - Összefoglaló

A csütörtök esti adásban láthatjuk Eli Drake, az új GFW Global Champion ünneplését, barátjával Chris Adonissal, az Ohio vs. Everything megmérkőzik Fallah Bahh és Mario Bokara párosával, visszatér a ringbe James Storm, és megtudhatjuk, hogy Lashley milyen döntést hoz a karrierjének folytatásáról.
Fotó: Impact Wrestling
Az adás Bobby Lashley és az Amarican Top Team arénához való megérkezésével kezdődik, ami most sem feszültség mentes a két cégvezető Jeff Jarrett és Dean Lambert között.
Az új nehézsúlyú bajnok érkezik a ringbe oldalán Chris Adonissal. Drake elmondja, hogy tizennégy éve birkózik a világ minden táján, és végre sikerült elnyernie a címet, és senki nem veheti el tőle, még Jim Cornette sem. Az ünneplést Johnny Impact szakítja félbe, és hallgattatja el a bajnokot, majd közli vele, hogy őt is a bajnoki cím érdekli. Megérkezik Eddie Edwards, aki elmondja Johnny-nak, hogy tiszteli, de őt illeti meg a cím. Jim Cornette tesz pontot a szópárbaj végére, és kiír egy csapatmérkőzést Eddie Edwars & Johnny Impact és Eli Drake & Chris Adonis között. Ha Eddie-nek vagy Johnny-nak sikerül kikopogtatni a másik csapat egyik tagját, akkor egy nehézsúlyú bajnoki cím kihívói jogot nyer vele.

A színfalak mögött Allie bemutatkozik a visszatérő Taryn Terrel-nek. Taryn megkérdezi Ellie-t, hogy átadhat-e egy üzenetet Gail Kim-nek, aki természetesen igennel válaszol.  Taryn ezután megtámadja Ellie-t

o.V.e  vs. Fallah Bahh & Mario Bokara
Dave és Jake gyors ütemben kezdenek, senki nem állíthatja félre őket a kitűzött céljuk elérésében, ami nem más, mint a csapatbajnoki cím. Debütálásuk óta minden ellenfelüket sikerült legyőzniük, ami most sem volt másképp. A mérkőzést az LAX is figyelemmel kíséri a klubházukból.

Jim Cornette beszélget az irodájában Moose-al, akinek jövő heti ellenfeléül kijelöli Bobby Lashley-t a mexikóban megrendezett TripleMania eseményen. EC3 is megjelenik, akinek Cornette El Hijo del Fantasma-t adja következő ellenfelének.

Petey Williams vs. Caleb Konley
A Canadian Destroyer-t a Destination X adáson láthattuk 8 év után visszatérni a GFW hatszögletű ringjébe. Akkor Sunjay Dutt-nak segített megszerezni az X-Division bajnoki címet. Most Caleb Konley az ellenfele, akit Trevor Lee is elkísért a ringhez, majd meg is akadályozza Petey-t, hogy befejezze a mérkőzést. A volt Team Canada kapitány ezért ki is oszt neki egy Hurricanrana-t. Majd visszamegy a ringbe és legyőzi Konley-t. Trevor Lee ez után rátámad Petey-re, akinek Sonjay Dutt siet a segítségére.

A backstage-ben Karen Jarrett elmondja Sienna-nak és Taryn Terrell-nek, hogy jövő héten Gail Kim és Allie  lesz az ellenfelük egy csapatmérkőzésen.
 
Richard Justice vs. Kongo Kong
A tartalék pankrátor első önálló mérkőzésére készül, ami elég gyors vereséggel ér véget.Kong a győzelme után még megtámadja Richard-ot, de Mahabali Sheera ezt nem hagyja, és nekiesik Kongo Kong-nak, aki inkább elhagyja a ringet.
McKenzie Mitchell interjút készít Johnny-val, aki elmondja, hogy azért jött a GFW-hez, hogy megnyerje a nehézsúlyú bajnoki címet.

Az LAX klubházban Konnan azt akarja, hogy Low-Ki ma este James Storm-ot küldje a
kórházba, ezzel üzenve a cégnek, hogy mindenki tartsa tiszteletben az LAX-et.

Low-Ki vs. James Storm
A Cowboy-t most láthatjuk a ringben először a Slammiversary-n, EC3 elleni meccse óta. Meg is tett mindent, hogy legyőzze ellenfelét, de Low-Ki-t elkísérték az LAX tagok is így nem sok esélye volt az egyszeres nehézsúlyú bajnoknak. Mikor azonban sikerült eltalálnia egy Last Call Superkick-el Low-Ki-t, pechére Brian Hebner figyelmét eltereli Konnan, majd Santana leüti a bajnoki övvel. Ez után a korábbi X-Division bajnok könnyedén befejezi a meccset a Warrior’s Way-el.

A háttérben Garza Jr. megkérdezi Allie-t, hogy minden rendben van-e, de Braxton Sutter figyelmezteti, hogy távozzon.
Laurel Van Ness újdonsült párjával Grado-val és Joseph Park-al beszélget az esküvőről. Amikor kitérnek a lány szüleire, kiderül, hogy Laurel kanadai származású, így nem is oldódik meg Grado Egyesült Államokban való maradása.
A szegmens után megtudhatjuk, hogy jövő héten debütál Taya Valkyrie, és Sonjay Dutt összeáll Petey Williams-el, hogy legyőzzék a Tervor Lee és Caleb Konley párost.
Lashley leül az American Top Team vezetőjével megbeszélni, hogy maradjon a pankráció világában, vagy távozzon. Dean Lambert elérkezettnek látja az időt, hogy Bobby az MMA-ben folytassa a pályafutását. Lashley azonban nem tud dönteni, egyik sportot sem akarja hanyagolni.

Eli Drake ( c ) & Chris Adonis vs. Johnny Impact & Eddie Edwards
Fantasztikus mérkőzést hoztak a srácok. Eddie és Johnny mindent megpróbáltak, hogy megszerezzék az elsőszámú kihívójú jogot a bajnoki címért, azonban mikor Eddie egyedül maradt Drake-el a ringben, az aktuális bajnok kihasználta, hogy Earl Hebner nem figyel, és egy aljas rúgás után egy bevitt White Nose mozdulattal legyőzi Edwards-ot. A meccs után az American Top Team érkezik a ringhez, azonban Jim Cornette szól Lashley-nek, hogy ha nem állítja le a társait, nem engedi fellépni a TriplaMania rendezvényen. Végül Eli Drake-nek is üzen, hogy a jövő heti kihívója a bajnoki címért Matt Sydal lesz.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.