Header Ads

Folyamatosan csökken a helyszíni nézők száma heti adásokon

A SummerSlam óta egyre jobban csökken a helyszíni nézettség és a heti adások nézettsége sem nő.
Ezen kép csak illusztráció
Ez legjobban az amerikai foci szezon kezdetével magyarázható, hiszen sokan ilyenkor inkább kedvenc csapatuk meccsére látogatnak ki vagy a televízióból követik, az otthoni átlag néző meg inkább az NFL-re kapcsol mint a WWE-re. A nézettség csökkenés viszont nagy érvágás lenne a televízió szerződés meghosszabbítása miatt, így nagyon sok jó dolgot már a heti adáson ellőnek a nézettség tartása végett, mert azt ősszel nem nagyon lehet növelni és ez kora tavaszig a WrestleMania szezonig így lesz.

Több helyszíni néző is azt állítja, hogy csak félház volt ezen a héten a Rawn és a SmackDown Live-on is és ezt képekkel is bizonyították. A WWE ezzel úgy csal, hogy az otthonülő néző ebből semmit se érzékeljen, hogy a kamerák oldaláról, illetve a nem belátható részekről mindenkit átterelnek a kamerákkal szembe, így ezzel azt eredményezik, hogy a pankrátorok a szegmensek ideje alatt a főkameráknak, az üres helyeknek és az ott helyet foglaló producereknek beszélnek, mert rajongó már nincs ott.
Hogy egy kis nézettségi adatot is mondjunk, ezen a héten a Rawt átlagosan 2 millió 830 ezren tekintették meg, míg a SmackDown Live-ot 2 millió 510 ezren tekintették meg, de a vörösök mentségére szóljon, hogy az első órában 3 millió 100 ezren követték őket figyelemmel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.