Header Ads

Ezért a No Mercyn történik meg a John Cena vs. Roman Reigns meccs

Roman Reigns és John Cena egy érdekes mérkőzést vív majd a No Mercyn.
Fotó: WWE
Sokan ezt a "Generációk Csatájának" nevezett mérkőzést egyértelműen WrestleMania kaliberű mérkőzésként kezelik, így többen nem értik miért egy másodkategóriás pay-per-viewn születik meg a meccs. Sokan érvként azt is felhozzák, hogy a gálát e-nélkül is sokan megvennék köszönhetően a Brock Lesnar vs. Braun Strowman WWE Univerzális Bajnoki Címmérkőzésnek.

Sokan csak találgatnak, hogy mi a következő John Cena számára, de egyelőre úgy tűnik, hogy filmesforgatásai miatt a Survivor Series után huzamosabb időre távozik. A Wrestling Observer Rádióban elhangzottak szerint biztosra vehető, hogy a WrestleMania 34-en egy Brock Lesnar vs. Roman Reigns mérkőzést láthatunk szintén az Univerzális Címért. Továbbá jelenállás szerint Cena Bumblebee című filmes szerződése miatt nem léphet ringbe a Survivor Series-en, mert az sérülés veszélyes.

A WWE továbbra is top faceként tervez Roman Reigns-szel, így minél erősebb pozícióban akarják prezentálni a következő WrestleManián is, így a No Mercyn ismét Reigns overré tétele a cél. Tehát a két vezető arc végre egy az egyben összecsap szeptember 24-én Los Angelesben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.