Header Ads

Eredetileg Kevin Owens a WWE résztulajdonosa lett volna a jelenlegi viszályban

Egy eléggé érdekes történettel állt elő a Dirty Sheets Podcast, amely sztorit végül Vince McMahon vetett el.
Akár együtt is irányíthatnák a szervezetet - Fotó: WWE
Lássuk azt a nagy történetet amelynek a SmackDown Live irányítói pozíciója lett volna a középpontjában. Szóval az eheti SmackDownon Vince McMahonnek eredetileg nem csak egy Hell in a Cell meccset kellett volna felajánlania Kevin Owensnek, hanem azt is ha nyer megkapja Shane részét is a cégben.

Ebből kifolyólag láttuk volna Triple H visszatérését a Hell in a Cell gálán, aki Owens győzelmét segítette volna. Ez azt eredményezte volna, hogy Owens megkaparintotta volna Shane részét a cégben, de azt rögtön átadományozta volna Triple H-nek, aki így feleségével Stephanie McMahonnel átvette volna a SmackDown irányítását. Végezetül Shane McMahon ki lett volna írva a műsorokról, de nem végleg.

Ugyanis a WrestleMania 34 szezonjában Shane O'Mac visszatért volna, hogy kihívja Triple H-et a világ legnagyobb színpadán, terítéken a Triple H által megkaparintott résszel. A meccset Shane nyerte volna, így újra visszatért volna mint a SmackDown Live főirányítója.

Azonban ez nem fog megtörténni, mert Vince elvetette az egész tervet és valami máson dolgoznak, amely első lépését kedd este láthattuk.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.