Header Ads

Egy nagy WWE vs. UFC mérkőzést terveznek

Már régóta szó van arról, hogy a két műfaj sztárjai valamikor találkoznak a ringben.
Fotó: 24Wrestling
Természetesen nem az oktagonban, hanem a WWE-ben egy pankrátor mérkőzés keretében. Nyilván a rajongók jobban örülnének egy egyéni Brock Lesnar vs. Conor McGregornak vagy egy Stephanie McMahon vs. Ronda Rouseynak, de egy női csapat meccsel sem lehetnénk elégedetlenek. Ugyanis a Wrestling Observer információ szerint a WWE egy Horsewomen vs. Horsewomen mérkőzést hozna tető alá a Survivor Seriesre. Magát a viszályt már a Mae Young Classicon elkezdték felvezetni.

A pankráció és az MMA világának is megvannak a maga "lovaslányai", amely név a legendás Ric Flair vezette Four Horsementől jött. A WWE-ben ez a négy lány nem más mint a jól ismert sztárok Sasha Banks, Bayley, Becky Lynch és Charlotte, a szervezet egy meccs erejéig képes lenne egyesíteni a lányokat, akik egyik fele a Rawn míg a másik fele a SmackDown Liveon szerepel, Ronda Rousey három társával szemben.

Szintén szó van egy egyéni mérkőzésről Charlotte Flair és Ronda "Rowdy" Rousey között, mondjuk a WrestleManiára, hiszen korábban már beszámoltunk róla, hogy a WWE addig szerződtetné a legnépszerűbb harcos lányt, mellesleg Triple H is tárt karokkal várja.

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.