Header Ads

Cody Rhodes leszerződik a Ring of Honorhoz

A PWInsideren megjelent hivatalos közlemény szerint az ROH ezidáig szabadúszóként dolgozó világbajnoka, Cody Rhodes elfogadta a szervezet ajánlatát, így mostantól állandó és exkluzív tagja lesz a rosternek.


Bár korábban kifejezetten hangsúlyozta, hogy nem szeretne elköteleződni, az American Nightmare neve hamarosan ott fog díszelegni egy ROH-es szerződés alján. A cég vezetője szerint a céljuk mindig is az volt, hogy Cody az ő brandjüket erősítse, és ezért tiszteletben tartották bajnokuk kívánságát, aki előbb szerette volna kipróbálni magát a független pankráció legkülönfélébb szervezeteiben. Most viszont olyan ajánlattal álltak elő, amire nem lehetett nemet mondani.

A Bullet Club amerikai szárnya
A szerződésről nem közöltek részleteket, azt viszont tudni lehet, hogy több évre szól, és hogy a cég történetének legnagyobb összegű fizetése szerepel benne. Cody saját elmondása szerint nagyon élvezi az ROH-es munkát, mivel kiváló összhangban van Bullet Clubos csapattársaival, és jóval több szabadideje van különböző mellékprojektjeire is, többek között a nagy sikerű Arrow c. sorozatos szereplésére. Ezen kívül feleségével, Brandivel a családalapításon is gondolkodnak, így a körülmények minden szempontból megfelelőek voltak ahhoz, hogy végre valóban új otthonává váljon a Ring of Honor. 

Cody tévés karrierje is beindulni látszik, hisz Arrow c. sorozatban visszatérő karaktert alakít, méghozzá a fájdalomra immúnis gonosztevő,  Derek Sampson bőrébe bújik

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.