Header Ads

Cesaro - nagyobb a baj mint gondoltuk!

Mint arról hétfő este beszámoltunk, és elvileg azt gondoltuk, Cesaro a fogát adta a No Mercy-n a Tag Team címekért, amit sajnos viszont nem nyertek meg. Majd később jöttek a rossz hírek!
http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/09/cesaroteeth-768x432.jpg
Fotó: WWE

Az elsődleges hírek szerint az első két foga kitört, ám ennél súlyosabb a helyzet, mivel azokból nem letört 3-4 mm, hanem ennyivel feljebb csúszott az ínyében. Így sajnos ezeket már nem lehetett megmenteni. A két első fogat műtéti beavatkozás során kedden eltávolították, és implantátumokat kapott.

Továbbá, mint azt a fenti kép is bizonyítja, az alsó ajkát három öltéssel kellett összevarrni. Természetesen a színfalak mögött sem maradt megtorlás nélkül a mutatványa, hiszen a svájci superman-t álló tapssal fogadták, hogy a sérülése ellenére még további 10 percet töltött a ringben, mielőtt elvesztették a meccsüket.

6 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Szerintem úgy érti, hogy azon csodálkozik, hogy még mindig hozzászólsz, mint az egyik legrégebb óta itt lévő tag, ami nekünk jól esik. :D

   Törlés
  2. tőlem nem szabadultok én mindig itt leszek:)
   napi rendszerességgel látogatom az oldalt és örömmel látom, hogy minden nap egyre több cikk van
   öröm ide feljönni és igen sokszor olyan, mintha magamban beszélnék de szeretek kommentelni

   Törlés
  3. Mi csak örülünk, hogy kommentelsz, szerencsére az utóbbi időben több új vagy régi taggal is találkozhattunk, de ha nem ide akkor a Facebookra kommentelnek, változik a világ. :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.