Header Ads

Brock Lesnar & Roman Regins tervek!

A No Mercy gála azért bőven tartogatott meglepetéseket, de talán a legnagyobb érdekességet a Universal Title meccs, és a John Cena vs. Roman Reigns meccs szolgáltatta.
https://i.ytimg.com/vi/DKsej4TqcEQ/maxresdefault.jpg
Fotó: WWE

Mint arról beszámoltunk, John Cena a No Mercy után egy elég megható beszédet tartott, ami után biztosra vehetjük, ismét szabadságra megy, és neki áll a Transformes forgatásának. Nagy eséllyel a WrestleMania szezonig nem láthatjuk.  De ami számít, azaz, hogy Roman Reigns megverte őt a No Mercy-n. 

Brock Lesnar az elmúlt időszakban feudolt Braun Strowman-nel, Samoa Joe-val, Seth Rollins-szal, de ezek mind csak "töltelék" ellenfelek voltak, hiszen úgy tűnik, hogy a nap végén Vince még mindig kitart a Roman Reigns elleni WrestleMania meccs mellett.

Jelenleg úgy tűnik, hogy lehet bárki bármennyire over, mint Braun Strowman volt az elmúlt hetekben, minden irány a WrestleMania 34-hez vezet, amin jelenleg senki másnak nincs keresni valója. A terv továbbra is a The Big Dog vs. The Beast Incarnate, és addig bármi is történik, az csak ennek a meccsnek a felvezetője lesz... Legalábbis a Wrestling Observer továbbra is kitart ezen állítása mellett.

4 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Hihetetlen az egész szervezet két emberre épül! Az egyik jó ha 2 hónaponta lenyom 1 meccset és eltűnik amivel még nem is lenne probléma. De miért kell neki főöv? Lesnar így is elég erős karaktere van. A másik meg ha az egész raw verné akkor is ő győzne valami csoda folytán erre legjobb példa: Cena vs Reigns. 2 ember épül az egész szervezet na ezért ilyen sz@r a szervezet.

  VálaszTörlés
 3. ezzel a feuddal csak egy valakit tettek overré és az az ember cena volt
  az emberek végig mellette álltak a feudban, végig neki drukkoltak és valljuk be cena promoi tették eladhatóvá a meccset
  régóta követem a wwe-t és cena pályafutásával is tisztában vagyok, de még soha sem hallottam, hogy azt skandálták volna "thank you cena"
  az volt a céljuk, hogy romant elfogadják,. e helyett még jobban meggyűlölték és cena volt az, akit végre elfogadtak

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.