Header Ads

Brock Lesnar és Shelton Benjamin kapcsolata!

Gondoltátok volna, hogy Shelton Benjamin igazából Brock Lesnar-nak köszönheti azt, hogy a WWE a 2000-es évek elején leigazolta őt?

Bizony, ők ketten olyan jó barátságban vannak, hogy Benjamin még keresztapaként is jelen van Lesnar családjában. Lesnar egészen addig nem volt hajlandó aláírni a WWE-s/WWF-es szerződését, ameddig a szervezet ajánlatot nem tett a legjobb barátjának, Shelton Benjamin-nak.

A barátságuk még a főiskolán kezdődött, hiszen akkor még a zöldfülű Lesnar-t Benjamin vezette be az amatőr birkózás rejtelmeibe. Később szobatársak lettek, majd a pankrációs karrierjüket Tag-Team ként kezdték meg. Érdekesség, hogy mikor már a WWE fejlődési centrumában edződtek, még a valamikori OVW-nél (Ohio Valley Wrestling) még mindig szobatársak voltak. Amikor a WWE lehetőséget ajánlott Lesnar-nak a fő műsorokon, azt Lesnar visszautasította, egészen addig, ameddig a barátjával, Benjamin-nal együtt nem kerülnek felemelésre. Ezt a tényt maga Jim Ross is megerősítette.

Annak ellenére, hogy a karrierjük teljesen más útvonalat futott be, a barátságuk mindvégig megmaradt, hiszen Benjamin a két idősebb gyermeke keresztapja, míg a két fiatalabbé pedig - nem meglepetésre - Paul Hayman.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.