Header Ads

Botch volt a McMahon Owens szegmens vége?

Biztos sok rajongóban felmerült a kérdés, hogy vajon a Kevin Owens, és a Vince McMahon közti szegmens végén láthatott fejelés botch volt-e vagy sem, ám úgy tűnik ezt tényleg így akarták.

https://img.bleacherreport.net/img/images/photos/003/695/152/3fd63d4f18ce16ae393053def89942d2_crop_north.jpg?h=533&w=800&q=70&crop_x=center&crop_y=top
Fotó: WWE
Annak ellenére, hogy a vér tilos a WWE műsorain, a hírek szerint ez is be volt tervezve a szegmensbe. Sokakban felmerült a kérdés, vajon Mr McMahon "pengézett"-e az élethűbb előadásért, de aki többször megnézte a videót, láthatta, hogy a WWE vezetője a keményebb utat választotta. Egyes információk szerint egy kevésbé látható ragtapasz volt rajta sminkkel, mert előre felvágta a homlokát.

Amikor egy pankrátor lefejel egy másik a hüvelykujját fejeli meg az ellenfele helyett, ám ahogy ezt kedden láthattunk itt teljesen másról beszélhetünk. Owens egyértelműen lefejelte a WWE első emberét. Owens-nek biztos nem lesz baja a dologból, sőt nagy eséllyel még dicséretet is kap érte, hiszen Vince elvárja az alkalmazottjaitól, hogy mindig maximumot adjanak a jelenetekbe, főleg akkor, ha ő is benne van.

2 megjegyzés:

 1. hála istennek, ezek szerint nagy tervek vannak ko val
  jelen helyzetben ő az sd top embere, a bajnok jobber, aj meg midcard bajnok
  az owens mcmahon family feud fogja életben tartani az sd-t

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Teljesen egyetértek veled! Engem is csak Owens vs Mcmahon family érdekel az SD-be.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.