Header Ads

Az ROH leszerződtetné Daniel Bryant

A 2016-os visszavonulása óta beszédtéma Daniel Bryan jövője, aki jelenleg a SmackDown General Managereként ténykedik.
Fotó: WWE
A WWE-nek sem könnyű ez, mert Daniel Bryan szánt szándéka elhagyni a szervezetet szerződése lejártakor, mert itt az orvosok nem engedélyezik számára a ringbeli visszatérést.

A Ring of Honor elnöke Joe Koff kapott is az alkalmon és elmondta szívesen látnák korábbi bajnokukat a vezető független szervezetnél.

Nos nem gondolnám, hogy ez titok lenne, amit az összes korábbi ROH pankrátor tud, őket mind szívesen visszavárjuk a Ring of Honorhoz. Ez az ő otthonuk. Sohasem korholtunk senkit sem azért mert távozott. És nézd meg sok közülük sikeres lett egy nagyobb platformnál, mint amit mi tudunk biztosítani nekik. Szóval, ha Bryan Danielson szeretne visszatérni, személyesen nem dolgoztam vele mialatt itt volt, de személyesen üdvözölném.

Daniel Bryan ezen a ponton lehet a Ring of Honort tarja otthonának és nagyon sok rajongó örömmel látná őt újra a ringben. Bár visszatérése továbbra is rizikós és életveszélyes ő csak remélni tudja, hogy maradt benne még meccs, továbbá több WWE-n kívüli orvos is tisztázta már.

1 megjegyzés:

  1. Van egy olyan érzésem, hogy az egész Bryan sztori egy összeesküvés. Egyedül a WWE orvosai, és a WWE nem engedi neki, hogy a ringbe lépjen. Nem értem a WWE-t, Bryan a következő Cena, vagyis ő volt a következő Cena. Senki nem kap akkora reakciót, mint Bryan, és van egy olyn érzésem, hogy Roman miatt (mert ő a kiválasztott gyerek) kaszálta el a WWE Bryant. Persze ez OK dolog, és a WWE mindent jól csinál, jól tette, hogy Bryant nem engedi a ringbe (hülyeség, az összes orvos aki nem WWE-s azt mondta, hogy Bryan nyaka OK), a pénz ömlik (nem igazán :D), az eladások nagyon jók (lófaszt :D), és az arénák is sold out-ok (1400 ember volt az utolsó SD-on :D).

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.