Header Ads

Alberto El Patron: novemberben visszatérek a GFW-hez

Alberto El Patron interjút adott a Sports Illustrated-től Justin Barrasso-nak, amelyben elmondta, mik a tervei a jövőre nézve.
Fotó: Wrestliview.com
Kapcsolatban állok a Global Force Wrestling-el, és azon dolgozunk, hogy visszatérjek a céghez.- mondta Patron. "Közösen arra törekszünk, hogy megtaláljunk a módját, miként tudnánk kedveskedni a rajongóknak. Beleteszem a szívemet, a szenvedélyemmé vált a velük való munka. Csak arra koncentrálunk, hogy ott legyek novemberben, és megígérem, hogy megint naggyá fogom tenni a vállalatot, és Alberto megint a csúcson lesz." - folytatta El Patron. 

A GFW saját belső vizsgálatot folytatott Alberto ellen az orlandói incidense miatt, aminek következtében augusztus közepén el is vették tőle a nehézsúlyú bajnoki címet. A címfosztás El Patron szerint az ő ötlete volt.


A cégem és én megállapodtunk abban, hogy mindkét fél számára a legjobb az lesz, ha le leteszem a bajnoki címet.- írta El Patron az Instagramján augusztus 14-én.

Csak azért jöttem elő ezzel a javaslattal, hogy megmutassam, hogy az Impact-nek nincs kedvence, és mindenkivel ugyan úgy bánik. Köszönöm a rajongóknak a támogatást, most már minden kedvezően halad előre, és remélem, hogy egy nap újra a bajnokuk lehetek. - zárta mondandóját a korábbi bajnok

Jeff Jarrett "szabadságolása" után többen azt pletykálták, hogy a mexikói pankrátor elhagyja a GFW-et, de El Patron-t így minden bizonnyal látni fogjuk a november 5-ei Bound for Glory adáson.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.