Header Ads

A WWE visszahozná az ECW-t mint TV-14-es programot

A WWE újra egy érdekes közvélemény kutatást osztott meg rajongóival.
Fotó: WWE
A kérdőív célja továbbra is az, hogy megtalálják azokat a műsorokat, amelyeket szívesen néznének a rajongók a WWE Networkön. Ezen a listán egynéhány dolog nagyon érdekesnek ígérkezik a rajongók számára.

Ezek között a kérdések között találhatunk olyat, amely arra kérdez rá, hogy érdekelné-e a rajongókat ha egyedülálló helyeken rendeznének élő eseményeket, továbbá akarnak-e egy heti rendszerességgel jelentkező durvább sorozatot, amely nem PG, hanem TV-14 besorolású lenne, mint egykoron az Attitude és a Ruthless Agression Éra. Ezen pont alatt arra kérdeznek rá, hogy szeretnék-e újra látni az ECW-t vagy esetleg egy új szervezetet akarnak, mint az extrém birkózás csúcsát. Ezen kívül még helyi tornákról is szó esik, mint amilyen a UK Torna volt, illetve arról, hogy szeretnék-e látni a rajongók olyan egyéb promóciók műsorát a Networkön, mint az ICW, PROGRESS, NJPW, ROH, vagy Global Force Wrestling. A Global Force Wrestling megemlítése mindenképp érdekes, hiszen ők azt mondják nem adják el a videó könyvtárukat a WWE-nek.


Hivatalosan ezt tette közzé a WWE:

A WWE azon gondolkozik, hogy új programokat adjon a WWE Networknek, mint prémium árú tartalom. Lejjebb számos potenciálisan új program ötletet listáztunk. Kérjük tudasd velünk mennyire vagy érdekelt mindegyik ötletben. Válaszd ki amely rendkívül, nagyon, mérsékelten, kevésbé vagy egyáltalán nem érdeklődsz.

Különleges Live Eventek: Különleges egyszeri live eventek egyedülálló helyekről a világ minden táján egy nem várt main eventel.

TV-14 Show: Egy új heti verziójú ECW (Extreme Championship Wrestling) vagy egy másik durvább új promóció TV-14 besorolással.

Helyi Tornák: Tornák amelyekre hazádban kerülne sor helyi tehetségekkel hasonlóképp mint a WWE United Kingdom Bajnokság volt Angliából az év elején.

Új Valóság Show: Valóság showk benne az úton lévő WWE szupersztárok életével, egy belső betekintés egy szupersztár életébe, edzési szokásokkal.

Eredeti Scripted Komédiák: Olyan komédiák folytatása mint a WWE Superstar Roasts, Southpaw Regional Wrestling, vagy WWE saját verziója a “The Office”

Egyéb Promóciók: Korábbi és új adások az ICW, PROGRESS, New Japan Pro-Wrestling, vagy más független szervezetektől.

WWE Rendezők Vágása: Műsorok amelyek úgy szemléletet adnának klasszikus tartalmakból mint például WWE legendák vagy jelenlegi szupersztárok narrátorlása mellett történelmi pay-per-viewk leadása elmondva a saját véleményüket illetve elemeznék a régi meccseket.

TNA: Történelmi és új adások a TNA-től/Impact-től/Global Force Wrestlingtől

Hang Csatorna: Egy szekció a WWE Networkön, ahol csak hallgatni lehetne a pay-per-viewk kommentátorait, zenéket illetve podcasteket sportrádió stílusban.

Eredeti Scripted Drámák: Pankráció témájú sorozat a színes és gazdag pankrációs történelem által inspirálva mint például WWE verziójú Trónok Harca.

Ring of Honor: Történelmi és új adások a Ring of Honortól.

House Showk: A történelem során először élő ring melletti nézőpont kiválasztott WWE house showkról.

Tornák: Új fajta tornák mint például WWE vs. NXT, Lucha torna, tag team torna, King/Queen of the Ring Tornák.

Alternatív Nézőpontok: Lehetőség arra, hogy a WWE műsorait más kamera szögből tekintsük, például drónnal vagy 360 fokos kamerával.

Alternatív Hang: Válaszd ki a kedvenc play-per-view kommentátor csapatodat például hallhatnád Stone Cold Steve Austin és Jerry Lawler kommentálásában a gálákat.

Virtuális Valóság: Olyan lehetőség, hogy úgy nézd a WWE tartalmait mintha ott ülnél a ring mellett és élvezd az eseményt mint például a WrestleManiát.

Értékelés: Lehetőség, hogy 0-5-ig értékeld az aktuális adást.

Betekintés a Konferencia Hívásokba: Havi egy alkalommal lehetőség belehallgatni a WWE központjában megrendezett megbeszélésre Triple H és Stephanie McMahon társaságában.

Korai hozzáférés Live Event jegyekhez: Szerezd be a jegyed mielőtt az eladások nyilvánosak lesznek.

Rendkívüli Hírek: Értesülj elsőként a WWE rendkívüli híreiről, mielőtt még azok bejelentésre kerülnek a közösségi médiában.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.