Header Ads

A WWE pankrátorai kiakadtak az élő Karácsonyi RAW miatt

Ma hajnalban már beszámoltunk róla mely szerint a Monday Night RAW Karácsonykor és Új Év első napján is élő adással jelentkezik.
Fotó: WWE
Habár ezen írásig senki sem elégedetlenkedett nyilvánosan a roster tagjai közül, de belsős hírek szerint számos pankrátor kikelt magából a hír hallatán. Eddig mindig még az ünnepek előtt előre felvették a RAW-t, ha a Karácsony vagy az Új Év hétfőre esett, most azonban nem mehetnek haza szupersztárok, mert élőben jön a RAW és a SmackDown Live is. Eddig 25-e mindig szabad volt, ám Karácsony másnapja már nem, mert akkor Élő Eseményt tartottak a Madison Square Gardenben. Elégedetlenségét Matt Hardy felesége Reby jelezte, aki szerint ezzel tönkre teszik az idei Karácsonyukat, de Jeff felesége Beth is elégedetlenkedett.
A legújabb információk szerint ez nem a WWE döntése volt, hanem a USA Network szeretné mindkét adást élőben sugározni, mert úgy érzik ezzel növelni tudják a nézettséget, nem úgy mint az előre felvett műsorral. A Network azon az estén versenyezni fog az ABC-fel és az ESPN-nel, akik egy időben a RAW-val egy kosárlabda mérkőzést sugároznak majd 20:30-as kezdettel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.