Header Ads

A WWE birtokolja a The Club kézjelét? Bajban a The Young Bucks?

A WWE hivatalosan is megtette a lépéseket a The Young Bucks ellen, akik a The Club kézjelét, tehát a "Too Sweet"-et használják folyamatosan a ROH műsorain.
https://www.gannett-cdn.com/-mm-/4f6285edff23078702760201ee8d997c9e9f8f17/c=0-16-3457-1969&r=x803&c=1600x800/local/-/media/2017/03/30/USATODAY/USATODAY/636264823894066433-The-Young-Bucks-21-Photo-Credit-RING-OF-HONOR-Patty-McCarthy.jpg
Fotó: USA Today

A Pro Wrestling Sheet számolt be arról a tényről, miszerint a WWE azt állítja, a kézjelzést az Ő tulajdonukat képzi, és minden egyes alkalommal megsértik a szerzői jogaikat, továbbá felszólítják a kézjelet használok csapatokat, annak használatának befejezésére. Amennyiben nem tesznek eleget ezen kérésnek, úgy a WWE 150.000$ kártérítést követelhet.

Egyelőre arról nem lehet tudni, hogy a WWE ezeket a lépéseket a hétfői volt Bullet Club-osok  "meglepetése" miatt tette meg, hiszen, mint arról beszámoltunk, a RAW műsora előtt páran tiszteletüket tették a helyszínen.

A Young Bucks jelenleg a jogi lehetőségeiket tekintik át, hiszen ők előszeretettel használták a kézjelet, ám nem sok esély mutatkozik egy olyan óriással szemben, mint a WWE.

5 megjegyzés:

 1. Aha. És az, hogy a New Japanben '14 óta használják a Bullet Club tagok, nem sérti a WWE-t? Ennek kacsa szaga van, a pro wrestling sheet egyébként is kétes hírértékű oldal.

  VálaszTörlés
 2. ezt én sem értem, a kézjelet a bullet club tagjai találták ki, azért mert a wwe szertett a club nagyobb neveire, attól még a kézjelet nem sajátíthatják ki

  VálaszTörlés
 3. Fuck the Revival! Tooooo swwet! SUCK IT!!!! Fuck the WWE stooge! AND FUCK THE WWE!!!! and FUCK KEVIN DUNN!!! A too sweeet a Bullet Clubhoz tartozik, szóval ez egy hülyeség, másképpen ez mennyire aljas dolog, amit a WWE csinál. Nem tetszik nekik, hogy valakik megtudnak élni a WWE nélkül. Ez leírja a WWE-t is. Ócska, szemét nagyvállalati lépés ez, melyet csak is a WWE tud megcsinálni. Miért nem lehet elismerni, hogy valakik a WWE nélkül is jól vannak. Taps, taps WWE!!!!!! Remélem, hogy a nézőszám lemegy 1000 alá a következő hetekben. 1400 volt a mostani SD létszám, szóval nem lesz nehéz.

  VálaszTörlés
 4. 3500-4000 néző volt a SD-n. Amúgy egyetértek veled!

  VálaszTörlés
 5. Srácok! Ezzel csak egy baj van, hogy a kézjelet a Bullet Club is vette méghozzá ahogy a Facebookon is leírtam a Kliq-től. Akik a '90-es évek eleje óta használják. [Hall, Nash, HBK, Triple H, X-Pac]. Pac találta ki az egyik európai turné során. És először a baráti társaság köszönése volt a a WWF öltözőjében. Majd mikor Nash és Hall átmentek a WCW akkor mikor a tévében mutogaták egymásnak azt jelentette hogy a Kliq továbbra is össze tart. Így ha Hunter ezt korábban bejegyezte mint védjegy ami nagyob is elképzelhető (a The Game is a Triple H is és a HHH is le van védetve) akkor minden jogi alapja meg van arra Hunternek (így a WWE-nek), hogy megtegye a szükséges lépéseket. Főleg hogy a Bucks elég komoly bevételt csinált a polokkal.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.