Header Ads

5 debütálás amelyeket soha sem adtak le a TV-ben

Ha valaki már régóta követi a WWE-t vagy épp kutató munkát végez a Ruthless Agression Érából, akkor számos jelenlegi birkózóval találkozhat.
Fotó: WWE
Az idők elteltével dől csak el, hogy mennyire is volt történelmi az adott debütálás, gondolhatunk itt akár The Undertaker-re, Chris Jerichora, vagy épp Kurt Anglere, de akár a női forradalmat elhozó lányokra is. Aztán vannak azok az emberek, mint The Rock vagy Steve Austin akik teljesen más gimmickkel tűntek fel először a színen. Azonban több olyan debütálás is történt, amikor a kameráknak nem kellett volna forgatniuk... Szerencsére a WWE emberei bármikor előszedik ezeket a felvételeket az archívumból. Lássunk ötöt ezek közül.

5. The Miz
The Miz először a Tough Enough című műsorban jelent meg ahol második lett. Ezután szerződést kötött a WWE Deep South Wrestling Territóriumával. 2005. július 5-én a WWE Miz szülővárosában az ohioi Clevelandbe látogatott, a Raw dark meccsén nyertek a társával, de hivatalosan csak egy év múlva debütált a SmackDownon.

4. Kurt Angle
Angle olyan volt a ringben, mintha oda született volna, tehetségét már 1999. április 26-án is megvillantotta, ahol a Rawn egy dark meccsben szerepelt a Connecticut-i Hartfordban. Ekkor még a fekete gatyában szereplő birkózó egy ugrós verzióját próbálta ki az Angle Slamnek és természetesen megnyerte a meccset.

3. AJ Styles
Fotó: WWE
Erről már korábban is írtunk egy cikket, ugyanis AJ először 2002-ben járt a WWE-ben a Metal című műsoron a Hurricane ellen. Ha ez nem lett volna elég, még egy Rawn is szerepelt a dark meccsben, ahol nyert a Styles Clash és a Shooting Star Press után.

2. Razor Ramon
Mielőtt 1992. augusztusában felbukkant volna első hivatalos televíziós meccsén, nem sokkal korábban már kipróbálta magát és le is győzte ellenfelét a Razors Edge-vel.

1. Crowbar és Daffney
A kései WCW két legviccesebb tagjai voltak, amikor a WWE megvetette az szervezetet ők nem igazoltak át. Két évvel később 2003-ban mégis megérkeztek, Egy Raw előtti dark mérkőzésen debütáltak először.

Ezek mellett persze számos olyan debütálás történt, akik először a heti vagy mellék adásokon jelentek meg, mint például Daniel Bryan, Dean Ambrose, Sheaumus, de róluk majd talán később.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.