Header Ads

Vince Russo: Triple H szerződtetett egy csapat bólogató Jánost az NXT irányításához

A WWE korábbi főírója Vince Russo mára egy igazi fogalommá vált a pankráció világában.

Fotó: Ringside
Vince Russo szokás szerint a today's show vendége volt Big Vito társaságában. Véleménye szerint a nepotizmus belülről öli meg a pankrációt, szerinte nem jó, hogy egy család és annak barátai uralkodnak mindenek felett. Elővette az NXT-t szerinte ez a probléma itt is fennáll. Véleménye szerint a Performance Centerben a legjobb volt atlétáknak kellene dolgozni, amely a szervezet állítása szerint most is így van, de ez egyáltalán nem látszik a pankrátorokon, mert azok nincsenek készen, amikor a fő rosterre érnek.

Russo nem érti azt a koncepciót, hogy miért nem a legjobb szakemberek vannak ott. Erre szerinte az az egyszerű válasz, hogy Triple H szeret bólogató Jánosokat alkalmazni, akik azt csinálják, amit ő kitalál. Nem véletlen, hogy már nem az a Bill Demott dolgozik ott aki edzette John Cenát és Randy Ortont is. Szerinte mindez azért van, mert Demott nem nyalta ki Triple H valagát.

A nepotizmusra további példákat hozott fel. Ilyen volt Hulk Hogan TNA-be igazolása, aki magával vitte Eric Bischoff-ot meggyőzvén a "mark" Dixie Cartert és ez a két ember tönkretette a céget pénzügyileg. Előhozta Jeff Jarrett-et is, aki ugyanezt csinálja most a Global Force Wrestlingnél, hiszen minden korábbi bólogató emberét megszerezte, akik azt teszik amit ő mond.

4 megjegyzés:

 1. Valószínűleg én vagyok a tudatlan f@sz, de ez még is ki? Mert biztos valami nagy ember, hogy szabadidejében mindenkit fikázik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Röviden Vince Russo egy történet író emberke aki többek között a WWF, WCW és a TNA-ben is dolgozott, a szerepe ugyan az volt mint a mai "creative team"-nek.
   Az már egy másik dolog, hogy mért lett "kiközösítve" a bizniszből :D Talán ha születne róla egy kisebb iromány mindenki tisztábban látna :P :P

   Törlés
  2. Egy ideje tervezek róla írni egy bemutató cikket.

   Törlés
 2. Mondjuk az tényleg nem jó, hogy ennyire a McMahon família - és egyre inkább Triple H szája íze szerint alakul a biznisz 90%-át lefedő WWE irányítása. Kellene a pankrációba a sokszínűség, az egyedi látásmód.
  Más kérdés, hogy ezt pont nem a WCW-t és a TNA-t is tönkrecsesző Vince Russótól szeretném hallani... :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.