Header Ads

Vince McMahon egykoron attól félt, hogy Big Show fiatalon meghal

A különböző podcasteknek köszönhetően nagyon sok régi történet szokott előreülni, a Szorítóban is rendszeresen találkozhatunk hasonlóval.
Fotó: WWE
A Something To Wrestle With Bruce Prichard című podcastben a WWF veteránja Brother Love azaz maga Bruce Prichard arról beszélt, hogy Vince McMahon régen attól félt, hogy The Big Show az életvitele miatt fiatalon meghal.

Vince megvolt győződve, hogy ha Big Show nem vigyáz magára, fiatalon megfog halni. Nem akarta, hogy ez történjen. Nagyon azt akarta, hogy ennek a srácnak karrierje legyen és, hogy egészséges legyen, Vince egyszer támadást indított ellene. Nem azt tette amit kért és Vince úgy érezte az egyetlen útja annak, hogy ezt Big Show komolyan vegye, hogy visszaküldjük az OVW-ba. Ez a kombinációja volt a dolgoknak, az évek során, úgy láttuk Big Show nincs formában és borzalmas a kardiója. Viszont ő mindig azt mondta, hogy egészségesen étkezik, csirkét, szárított tésztát és salátát és zöldségeket fogyaszt. Már nem dohányzik. A végén a produkciós kamionnál láttuk dohányozni Krispy Kremevel. Ez volt a tetőfoka annak, hogy Show nem tudott előadni azon a szinten ahogy mi szerettük volna, hogy előadjon.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.