Header Ads

Vince McMahon dühös Nakamurára!

Bár korábban beszámoltunk arról, hogy a WWE nem hibáztatja Nakamurát, úgy hírlik ez koránt sincs így.

Fotó: Composite
John Cena nem haragudott Nakamurára amiért az véletlenül fejre ejtette a mérkőzésük során, ez nyilvánvaló volt mindenki számára, mert Shinsuke elnézést kért tőle, de John azt mondta neki, hogy ezt nem kell megtennie. Azonban ez nem mondható el a WWE vezetőjéről Vince McMahonről.

A Sports Illustrated szerkesztője Justin Barrasso szerint McMahon a múltheti SmackDown-on nagyon dühös volt Nakamurára. Szerencsére McMahon nem vesztette el bizalmát a japán tehetségben, de a szervezetben való hangulat alapján arra a következtetésre lehet jutni, hogy ha Nakamura még egy ilyen hibát vét a tervek megváltozhatnak számára.
A baleset és a bocsánatkérés

Az segíthet, hogy Cena Nakamura oldalán áll és védi őt, nem mellesleg az ő kérése volt az, hogy a japán tisztán győzze le őt. Az eredeti terv szerint Baron Corbin közbezavart volna a mérkőzés során, de a tervek az utolsó percekben megváltoztak.

Barrasso azt is hozzátette még, hogy McMahon Cena védelmezése miatt volt haragos mintsem azért, hogy valamivel vádolja Nakamurát. A meccsen ez a megmozdulás életveszélyes volt, amelyből komolyabb baj is lehetett volna, Cena a modern pankráció legnagyobb alakja és a WWE vezetőszemélyisége és  arca, így érthető, hogy Vince miért akarja mindenáron megvédeni őt.

2 megjegyzés:

  1. Azt azért jó lenne tudni hogy Nakamura a hibás 100%-ban vagy Cena is hibázott. Nehéz eldönteni biztosra még így videó alapján is de szerintem Nakamura hibázott 100%-ban,vagy tévedek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Többször is visszanézve az esetet, szerintem tipikus "versenybaleset" volt. Nakamura valószínűleg rosszul mérte fel Cena súlyát, és a kiemeléséhez szükséges lendületet, és talán John is túlugrotta, túlforogta a mozdulatot (vagy ha az lett volna a cél, hogy arcra érkezzen, nem forogta át eléggé). Más hiteles forrás arról számolt be, hogy Nakamurán nincs heat, szerintem sem kéne, hogy legyen.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.