Header Ads

Újabb show került törlésre!

Mint arról beszámoltunk, a WWE hatalmas költségvetés csökkentésbe kezdet az elmúlt időszakban, aminek következtében profit növekedést vár az év végi összesítésben. Ennek az intézkedéseknek "hála" egy újabb sorozat került törlésre.

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/06/nxt-insider.jpg

Korábban a szervezet már beszüntette a pirotechnikai eszközöket, a Talking Smack-et, és Renee Young Unfiltered műsorát, most pedig Cathy Kelley NXT műsora került törlésre. A műsor csak a közösségi médián volt követhető, ennek ellenére is törlésre került.

A hírt maga a műsorvezető, Cathy is megerősítette a Twitterén.
Ezen megszorítások már korábban kilőtték egy R-Truth-tal tervezet játékos vetélkedő műsor lehetőségét is, illetve egy korábban tervezet, heti rendszerességgel jelentkező WWE UK műsort is a partvonalra kényszerített. Jim Ross, aki a műsor kommentátora lett volna, úgy számolt be a Podcast-jében az esetről, miszerint ő maga sem tudja hányadán áll jelenleg a dolog.

1 megjegyzés:

  1. Aha... és mivel fogják megtölteni a Networköt? Mert az Attitude Era meg a WCW videoarchívum elsőre még érdekes, de senki sem fogja hatodszorra is megnézni. UK meg cruiser tournamentet sem rendezhetnek minden héten...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.