Header Ads

Több rajongót is kitoloncoltak a Rawn!

Az eheti Monday night RAW-t a RAW After Maniahoz hasonlóan egy kemény mag szállt meg.

Fotó: WWE
Ilyenkor többnyire az amerikai smark közönség özönli el az arénát, akik hangot adnak annak ami nem tetszik, lásd a Reigns - Cena szegmenset, vagy épp mással ütik el az unalmas meccseket. Ilyenkor mexikói hullám vagy strandlabda szokott előkerülni vagy indokolatlan dolgok skandálása. A brooklyni arénában több strandlabda is előkerült, például a Finn Bálor kontra Jason Jordan mérkőzés során. Itt a labda a ringsidehoz esett. A SummerSlamen Cesaro a rajongók közé rohanva kilyukasztott egyet, abból nem lett botrány.

Ezen rajongói tevékenységeket a szervezet emberei leállították és teljesen jogosan kitoloncolták őket az arénából a szabályok áthágásáért. Szomorú látni, hogy néha maguk a rajongók tesznek tönkre egy-egy szegmenset vagy mérkőzést.

9 megjegyzés:

 1. De hogy ha nem érdekli őket, akkor nem érdekli őket. Azok a smarkok jó nagy összegeket kifizettek a 4-es show hétvégére, nem kellene a wwe-nek baszakodni velük. Másképpen pont a WWE emelte a smarkokat piedesztálra 2013-ban, még slammyt is adott nekik, szóval ne baszakodjanak azok után, ha néha a közönség átveszi a showt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Megfogalmazom picit finomabban inkább úgy döntöttem :D Szóval: Ha nem érdekli,ne menjen el,ne fizesse ki az irgalmatlan összeget és "a wwe sem fog baszakodni velük". Csúnya rossz WWE nem elégíti ki a smarkokat :((

   Törlés
  3. Másképpen kell felfogni, a smarkok az ROH-ben, meg a PWG-ben stb. szocializálódtak, ahol mindig ez megy, mint a heti RAW-n. A WWE is jól nyugodtan megértheti ezt, és ha nem törődne a smark közönséggel, akkor ők is befejeznék a pofátlanságot, de a WWE sokszor rájátszik az ilyen közönségre, és akkor után meg sztrájkolnak, hogy a közönség szétbassza a műsort. Ezért a WWE a legnagyobb hibás, és ez nem csak én mondom, hanem Cornette, Meltzer stb., stb.. Az a 2013-as tegyük a smark közönséget a csúcsra visszaütött a WWE-ben. Csak gratulálni tudok nekik!! Tapsi, tapsi, tapsi.... Másképpen jobb lett ne töröld ki az előző megjegyzést, én nem szépbeszéd díjas pöcs vagyok, hanem inkább jobban szeretem az egyenes beszédet, és nem a finomságokat. :)

   Törlés
 2. Van erre egy nagyon jó megoldás,olyan műsort kell produkálni, hogy érdekelje őket

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van erre egy jó megoldás: Elmúlsz fejben 12 éves és ha valami nem érdekel/nem tetszik nem mész oda trollkodni :)

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Most őszintén pl a bálor jordan meccs... bálor a démon nélkül elég súlytalan jordan meg semmi reakciót nem kap szóval nem csodálom ha unják és igen is ha akarna tudna ezektől a random súlytalan meccsektől jobbat is a wwe

   Törlés
  4. Nagyon jó meglátás, az NXT Takroveren nem dobálták a kibaszott labdát, csak vasárnap, és hétfőn...ez már elég bizonyíték, arra, hogy a main rosternek mennyire jó show-jai vannak. Béla Jocó, te pedig ne vedd be a WWE propagandát, legtöbbszőr a smarkoknak igaza van, csak ezt mostanába ciki lett beismerni....mindenki a wwe dolgozaoit védi (RoadDogg stb.) akik persze, hogy ellent mondanak a smarkoknak, mert nekik ez a dolguk, közben pedig kacagnak a sok hülyén, akik elhiszik a sok suttyó wwe butító szöveget. BEST 044 teljesen igazad van.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.