Header Ads

The Undertaker fóbiája

A világon rengeteg ember szenved valami fóbiában, amelyek nagy része nem mondható betegségnek. Ki gondolná, hogy minden idők egyik legnagyobbja is küzd valamiféle fóbiával.

Fotó: The Sun
Sokan a Halálvölgy Démonát minden idők legnagyszerűbb előadójaként tartják számon a pankráció világában. A WrestleMania Streak illetve a számos izgalmas viszálya soha nem merül majd feledésbe. The Undertaker-ről csak nagyon nehezen lehet bármi negatívat hallani, hiszen ő a történelem egyik legtisztességtudóbb pankrátora. Talán senki sem gondolná, hogy a Sírásó karakter mögött Mark Callaway egy igen érdekes fóbiában szenved. Bár az elkötelezett Undertaker rajongók már biztosan hallottak erről.

A Phenom segédje Paul Bearer még 2013-ban a news.com.au nevezetű oldalnak adott interjút, amelyben nyilvánosságra hozta, hogy Mark ki nem állhatja az uborkákat, igen jól olvastad uborkákról van szó. Bearer szerint ez az egész a kiskorából maradhatott vissza, szerinte anyukája ráakarta erőltetni ezt a zöldséget. Erről Bruce Prichard is beszélt a Something To Wrestle című podcastben, aki nyilvánosságra hozta, hogy annak idején Owen Hart is uborkákkal szívatta a Halottembert.

Owen uborkákat rakott a jeges tea aljára, amikor Taker a teát itta nem vette észre, hogy az uborkák ott hevernek a csésze alján, egészen addig, amíg azok az arcában nem landoltak.

Nem ez volt az egyetlen szívatás Owen részéről, ugyanis a kanadai Taker mérkőzései előtt rendre uborkákkal tette tele annak birkózó csizmáit. A House Showkon a jó Owen azt is bevállalta, hogy a saját birkózó ruhájába tegyen uborkákat, hogy amikor Undertaker ellen meccsel, a headlock során a zöldség a Halottember arcában kössön ki. 

Reméljük még számos ehhez hasonló történettel találkozhatunk majd az internet bugyraiban és talán több emlék illetve belsős vicc is előkerül arról, hogy anno Owen Hart hogyan szívatta társait.

4 megjegyzés:

 1. Most akkor nekem is uborka fóbiám van mert ki nem állhatom? Ez nem fóbia.Ha az lett volna akkor Owen Hart se szívatta volna ezzel,mert a fóbia az nem gyerekjáték

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak azért írtam fóbiáról a cikkben, mert az eredeti angol forrás is arról írt, sajnos további részletekbe nem mentek bele.

   Törlés
  2. Persze tudom,ez nem neked szólt,hanem azoknak akik úgy gondolják ez fóbia

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.