Header Ads

SummerSlam: Paul Heyman Samoa Joe győzelméért lobbizik

Az eheti Rawn Paul Heyman egy érdekes kijelentést tett, mely szerint ha Lesnar elveszti az Universal övet a SummeSlamen, akkor mindketten távoznak a WWE-ből.

Fotó: WWE

Ma reggel még érdekesebb dolgokat lehetett olvasni, ugyanis a Sports Illustrated információi szerint a színfalak mögött Paul Heyman Samoa Joe győzelméért lobbizik, aki így Universal Bajnokként hagyhatná el a Barclays Centert a SummerSlam éjszakáján. Heyman egyrészt ezzel szeretné felrázni a történéseket a szervezetnél, másrészt ezzel jutalmazná meg Samoa Joet, aki nagyszerű teljesítményt nyújtott a Great Balls of Fire gálán, még ellenfele Lesnar is agyba főbe dicsérte. Brock ezzel a történet szerint egy időre távozna a WWE-ből és lerendezne egy összecsapást a UFC-ben vagy ha még mindig fenáll egy bizonyos eltiltás amiről ujabban olvasni lehet, akkor csak az intenzív versenyfelkészülést kezdené meg a jövő évre.

Az sem elképzelhetetlen, hogy a SummerSlamen avatnánk új Paul Heyman srácot Samoa Joe személyében, a szószóló így elárulná pártfogoltját. Az már más kérdés, hogy Brock Lesnarral ellentétben Samoa Joenak semmi szüksége sincs Heyman szolgálataira, mert nagyszerűen promózik. Lesnar is tud, de érthető okokból őt nem szívesen beszéltetik. Mindenesetre az egyik személy, aki jogosan állhat elő ötletekkel az Heyman, aki korábban az ECW-t és a SmackDownt is sikerrel irányította, ráadásul az utóbbival házonbelül megverte a Vince McMahon által irányított Rawt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.