Header Ads

Sting nem csalódott az utolsó meccse miatt

A pankráció egyik legnagyobb legendájának karrierjének egy sérülés vetett véget 2015-ben a Night of Champions-ön, amiért sokan Rollinst hibáztatták anno.

Fotó: WWE
Sting számtalanszor lenyilatkozta már, hogy a mozdulat kivitelezése az ő hibája volt és nem szabadott volna belemennie a második powerbomba, amelyből a baj született, így Seth nem volt hibás. Legújabb NBC-nek adott interjújában elmondta, hogy nem panaszkodik az utolsó WWE meccse miatt.

Jövő hónapban lesz 2 éve, hogy az utolsó meccsemet vívtam. Nem panaszkodhatok. A lényeg az, hogy megsérültem az utolsó meccsemen és igen az egy rossz sérülés volt. De úgy távoztam, a pankrációból, hogy napjaink egyik legjobb pankrátorával Seth Rollins-szal birkózhattam és a WWE Bajnoki Címért. Sohasem hibáztattam Seth-et és mai napon sem. Úgy értem milyen jó út így távozni. Én az eredeti WCW srácként mérkőzhettem a pankráció történelmének legnagyobb címéért abban a cégben amire azt mondták az emberek, hogy sohasem leszek ott. Nincs miért panaszkodnom. Megtettem mindent, amit lehetséges volt ebben a bizniszben. Megvagyok elégedve a karrieremmel.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.