Header Ads

Steve Austin egy esetleges Hulk Hogan elleni meccsről

A pankráció történelmének két kiemelkedő alakja egy azon érában volt aktív, ám sosem küzdöttek meg egymással.

Fotó: WWE
Tag Team mérkőzésben, illetve különböző szegmensekben nem egyszer összefutottak, de az egy az egy elleni mérkőzés mindig elmaradt. A The Steve Austin Showban Stone Cold beszélt kettejük soha meg nem történt párharcáról. Egy rajongó kérdezte tőle, hogy ki lenne az álomellenfele.
Azt kell, hogy mondjam Hulk Hogan, mert ő a biznisz történelmének egyik legnagyobb alakja. Mindenki úgy gondolta, hogy a Stone Cold Steve Austin vs. Hulk Hogan meccsnek meg kell történnie, aztán sosem lett belőle semmi. Nem éreztem úgy magam, hogy visszatérjek a ringbe. Azt gondolom Hogan készen állt, de én nem. Sosem volt esélyem rá, hogy birkózzak azzal a sráccal, móka lett volna vele ringben lenni.
Néztem egy régi meccset a YouTube-on Paul Orndorff és Hulk Hogan között, néztem Hogan hogyan volt földön és adta el az egészet. Paul Orndorff még a szemetet is kirúgta belőle és végül, ezután a heat után elkezdte a védjegyévé váló comebacket... Elkezdett feltüzelni a comeback során, az embereket őrületbe kergette és akkor tudatosult bennem, hogy az a srác nem a csúcson született, hanem a farát is kidolgozta, hogy a csúcsra jusson. Szóval mindenképp Hulk Hogant mondanám.

1 megjegyzés:

  1. Eléggé érdekes.Én úgy tudom hogy 2002-ben megküzdhetett volna vele a Wrestlemanian de nem volt hajlandó veszíteni Hogan ellen és Hogan se ő ellene ezért jött a képbe Austin helyett The Rock mint ellenfél Hogan számára

    Most akkor ez kamu hír? Mert ha nem akkor Stonce Cold ellentmond saját magának

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.