Header Ads

SmackDown Live 2017. augusztus 29. - A nagy tag team meccs - Összefoglaló

Az eheti adás Little Rockból jelentkezett.
Fotó: WWE
ITT nézheted vissza az adást. A WWE Bajnok Jinder Mahal érkezett a ringbe, és elsősorban megint az emberekkel volt baja, akik továbbra sem tisztelik őt. Szerinte ezért fizetnie kell valakinek, ekkor emberei a Singh Brothers közbe szóltak, akik bocsánatot szerettek volna kérni Indiától és a Maharajától, amiért szégyenbe hozták az országot Nakamura ellen. Készültek megcsókolni Jinder lábait, amikor megszólalt Nakamura zenéje. Shinsuke arrébb tessékelte a két apródot, majd neki esett Mahalnak. Sajnos ezután földre vitték őt, de jött Randy Orton a segítségére, azonban Rusev is megjelent, így a heel formáció fölényben volt, Randyt kilökték a ringből, míg Shinsuke kapott egy befejező mozdulatot Mahaltól. Az adás főmérkőzésében ők fognak szerepelni egy tag team meccsen.
The Ascension vs. Chad Gable és Shelton Benjamin
A meccset Benjamin fejezte be a régen látott befejező mozdulatával a Lie Detector-ral.
Baron Corbin a színfalak mögött adott interjút, amely témája a sikertelen táska beváltás lett volna, de Corbin elmondta, hogy ő már az AJ Styles által biztosított US Open Challengre koncentrált, amely lehetőséggel ma élni fog.

AJ Styles érkezett, aki örülve jelentette be, hogy Kevin Owenst legyőzte a múlthéten, így ő már nem kaphat lehetőséget a címre, amíg ő a bajnok. Be is jelentette a US Open Challenget, amelyre Tye Dillinger jelentkezett, nyilván ezt Corbin alig bírta elviselni, de aztán megunta és távozott.

United States Bajnoki Címmérkőzés: Tye Dillinger vs. AJ Styles (c)
Tye rendesen neki esett a bajnoknak, aki nem nagyon tudott reagálni, végül a befejező mozdulataival próbálkozott, de azok nem jöttek össze, hiszen még nem fáradt el az ellenfél.Végül egy feladásos fogásba fogta a kihívót, a Culf Crusherbe, amelyben kopogott Dillinger, így továbbra is AJ a US Bajnok. Ezután ismét feltűnt Baron Corbin, de pórul járt.

Mike Kanellis vs. Bobby Roode
Bobby továbbra is jobber meccsekben szerepel, ugyanis Mike is visszaminősült azzá. Ahogy lenni szokott Bobby a Glorious DDT-vel végzett ellenfelével.

Ahogy lenni szokott minden SmackDownon, ezúttal is Aiden Englih szeretett volna énekelni, ez már már menetrend szerű. Kevin Owens szerette volna illedelmesen kitessékelni, ami össze is jött. Természetesen Shane McMahon miatt érkezett, hiszen elege lett belőle. Owens magát magasztalja, hiszen pont egy éve lett Universal Bajnok. Shane tisztázta a múltheti esetet, hogy azért lett végül ő a bíró a US meccsen, mert Corbin elfogult volt, így végül neki kellett tisztességesen leszámolni a hármat. Megkérte, hogy Owens hagyja el a ringet és visszahívta Englisht, hogy megmérkőzzön Zaynnel.
Aiden English vs. Sami Zayn 
Kevin Owens kommentátor szerepben tűnt fel, a meccs csak csordogált, így végül beöltözött bírónak, majd kiosztott egy Powerbombot Saminek. Ezzel English nyert.
Shane a színfalak mögött elmondja, hogy amint lesz ideje foglalkozni fog Kevin tettével, de a pankrátor már elhagyta az arénát. 

The Uso’s vs. Kofi és Big E
Visszatért a New Day és rögtön az új bajnokokkal mérkőztek meg, az Uso Ikrek megnyerték a meccset, így ők választhatnak kikötést a visszavágóra.

Tamina Snuka vs. Tina Stock
Tamina mellett ott volt új menedzsere Lana, aki így könnyedén legyőzte az ismeretlen jobbert.

Randy Orton & Shinsuke Nakamura vs. Rusev & Jinder Mahal
Az adás főmérkőzése tehát a nyitó szegmens szereplői között zajlott. Egy szabályok szerint zajló mérkőzésen Rusevnek és Jindernek esélye sem lehetett a győzelemre, amelyet Orton és Shinsuke szerzett meg a Kinshasa után. Ünnepelni kezdtek, de Randy váratlanul kiosztott egy RKO-t a társának, így a WWE bejelentette, hogy jövőhéten Orton és Nakamura megküzdenek a WWE Bajnoki Cím első számú kihívói jogárt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.