Header Ads

SmackDown Live 2017. augusztus 22. - A meglepetések éjszakája - Összefoglaló

Ma hajnalban egy nagyon jó SmackDown Live-ot láthattunk, méltó lezárása volt a brooklyni pankráció fesztiválnak.
A bíráskodás sem ment olyan jól Corbin-nak - Fotó: WWE
A teljes adást ITT nézheted vissza, amíg az este folyamáig a WWE nem teszi azt fel hivatalos YouTube csatornájára. A cikkben található rövid összefoglaló videókban is majdnem benne van minden, előnye, hogy így nem kell bogarásznod azokat a dolgokat amire kíváncsi vagy.

Az adást AJ Styles nyitotta, akiért a rajongók egyenesen megőrültek, hiszen továbbra is ő a United States Bajnok. Nem kellett sok mindjárt bejelentette, hogy visszatér a US Open Challenge, így hát várja a megfelelő jelentkezőt. Megszólalt Kevin Owens zenéje, aki rögtön kitért arra, hogy egy McMahon ismét megszívatott egy legendás kanadait. AJ elmondta neki, hogy a viszályuknak vége, hiszen legyőzte őt a SummerSlamen. Jött a fő irányító Shane McMahon, hogy rendet rakjon, Kevin elővette a múlt esti felvételt, amelyen jól látható, hogy Shane leszámolta a hármat, így Owens elvileg nyert. McMahon elmagyarázta, hogy a döntését azonnal felül írta, hiszen AJ lába a kötélen volt, amely egy általános szabályú mérkőzésen azonnal semmisé teszi a tust. AJ Styles viszont megunta a dumát, így kijelentette, hogy nagyon szívesen megküzd ma este Owens-szel, hiszen ha a SummerSlamen legyőzte őt, akkor ezt itt is megteszi. Shane bejelenti, hogy ha mindketten akarják akkor legyen. Owens egyetlen feltételt kért, még pedig, hogy ő válassza meg a bírót, Shane kisebb hezitálás után áldását adta. Viszont azt is hozzá tette, hogy bármi is történjék, ez lesz Kevin utolsó lehetősége a US Címért.
Az irodában épp Daniel Bryan telefonált valakivel és dicsekedett, hogy mennyi meglepetésük lesz ma estére. Megérkezik a Singh Brothers és a WWE Bajnok Jinder Mahal, Bryan megjegyezte, hogy Jinder segítség nélkül nem tud nyerni és Nakamura ma este törleszthet. Jinder Danielt Cena fóbiás amerikainak nevezte, majd kijelenti, hogy ő ma nem lép kötelek közé a japánnal. Daniel elmondja, hogy nem is erről van szó, hanem arról, hogy Nakamura egy 2 - on 1 handicap meccsen megküzd a Singh Brothes-szel.

Owens a színfalak mögött keresgél, majd rábukkan egykori legjobb barátjára Sami Zaynre mondván pont őt kereste és szeretné, ha ő lenne a címmeccse vendég bírája. Zayn ekkor még nem adott választ, de elvette a bírói pólót.

A ringben Aiden English kezd szokásos éneklésébe, de elsötétül az aréna és megérkezik az első meglepetés a Glorious One Bobby Roode.

Aiden English vs. Bobby Roode 
A közönség legnagyobb örömére Roode azonnal neki rontott az ellenfelének, a rajongók imádták, azonban English egy kis időre átvette az irányítást. Nem volt egy rövid meccs, hiszen még reklám szünet is volt, de nem kellett félteni a Hottest Free Agent-et, hiszen a Glourios DDT után megnyerte a mérkőzést.
Győztes: Bobby Roode

Ezek után interjút adott Renee Youngnak, hogy a SmackDown Live eddig nagyszerű volt, de ezek után dicsőséges lesz. Talán most már senki sem bánja, hogy szombaton elvesztette az NXT Bajnoki Címet.

A színfalak mögött ismét a General Managert láthattuk, akihez Chad Gable lépett oda, aki egy kicsit szomorú, hogy mindenki Jordanről kérdezi őt. Bryan gyorsan felvidítja, hogy ne búslakodjon, mert előállt az este második nagy meglepetésével a visszatérő Shelton Benjamin-nal. Shelton lesz ezentúl Gable társa és jövő héten debütál a tag teamjük.
Owens ismét odament Zaynhez, aki elutasította a Prizefighter ajánlatát és vissza adta a pólót.

Hype Bros vs. The Usos
Érdekes, hogy a New Day sehol sem volt az adáson, a Hype Bros pedig gyorsan kikapott a bajnokoktól.
Győztes: The Usos

Singh Brothers vs. Shinsuke Nakamura
A két indiai kisember egyszerre volt a ringben, de ez sem volt elég ahhoz, hogy a földre kényszerítsék a japánt, feladásos fogásával kopogtatta Samirt, majd egy Kinshasaval jutalmazta a ringbe rohanó bajnokot.
Győztes: Nakamura

Ismét Owenst láthattuk amint keresi a megfelelő embert a bíráskodására, nagy meglepetésre Baron Corbin lépett mellé, aki kijelentette, hogy elvállalja a feladatot, ha később kap egy lehetőséget a címre. Owens biztosította, hogy ha nyer akkor megkapja.

Natalya érkezett a ringbe és nagybátyja legendás mondatával indított, ő a legjobb, a legjobb aki valaha volt, és a legjobb, aki valaha is lesz, valamint, hogy örökké ő lesz a bajnok. Érkezett a tag team partnere a Money in the Bank győztes Carmella, de helyette Ellsworth kezdett el beszélni, aki szerint Nattienak nem kellene annyira megbíznia Carmellában, mert elég ha hagyja, hogy legyőzzék őt majd beváltja rajta a táskát.

Natalya és Carmella vs. Becky Lynch és Naomi
Ahogy Ellsworth mondta Carmella gyorsan ki taggelte magát a mérkőzésből és próbálta elő teremteni a megfelelő körülményeket, de Natalyanak szerencséje volt és be tudta taggelni Carmellát a mérkőzésbe, akin Becky és Naomi könnyedén átgázolt.
Győztes Becky Lynch és Naomi

És a magyarok legnagyobb örömére visszatért DOLPH ZIGGLER is, aki a jövőjéről kezdett el beszélni kifigurázván olyan embereket, akik gitáros, énekes vagy épp táncos karakterrel akarnak befutni, majd elmondja, hogy jövőhéten nagy dologra készül.
A lány öltözőbe is be pillanthatunk, ahol Lana épp a jövőheti nagy tervet egyezteti le telefonon. Talán Zigglerrel kapcsolatos? Valami nagyon készül. Ez után lelkesítő beszédet tartott Taminának.
AJ Styles megindult a mérkőzésére, aki útját a meccse bírája Baron Corbin keresztezett. Corbin lényegre tőr mondván megállapodott Owens-szel, hogy a meccs után kap egy címmeccset. AJ erre azt a választ adta, hogy Corbinnak csak el kell fogadnia egy US Open Challenget, ha megvédte címét.

United States Bajnoki Címmérkőzés: AJ Styles (c) vs. Kevin Owens
Próbálkoztak ők saját magukra koncentrálni, de Owens rájátszott arra, hogy Styles nézet eltérésbe keveredjen Corbinnal. Ezt meg is oldotta, hiszen neki lökte a bajnokot a bírónak, Corbin pedig neki esett Stylesnak és ettől kezdve minden tus helyzetben gyorsan számolt, hogy Owenst előnybe helyezze. Hát visszanyalt a fagyi számára, mert ezt megunva Shane McMahon elzavarta őt, felvette a bírói trikót és levezette a meccs hátralevő részét, amelyet AJ Styles meg is nyert a Phenomenal Forearm után.
Győztes: AJ Styles

Ezek után kínácsian várhatjuk a jövőheti adást. A SmackDown visszatért?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.