Header Ads

Seth Rollins ezért cserélte le befejező mozdulatát

Seth Rollins aki ma este Dean Ambrose társaként ütközik meg a Raw Tag Team Bajnoki Címért a SummerSlamen a The Mirrornak adott interjút.

Fotó: WWE
Az interjúban beszélt a befejező mozdulatának megváltoztatásáról, amelynek pontosan az az oka, ahogy sejtettük.

A Pedigree akkor volt az életem része, amikor az Authority tagja voltam, akkor a kezdetektől megvolt az értelme, miután végig mentek a dolgok és legyőztem Triple H-et a WrestleManián ahol egy jó hely volt visszavonultatni ezt. A napvégén saját magam akarok lenni, a saját magam előadója akarok lenni és egy olyan befejezőt akarok, ami velem azonos és nem a mentorommal.  Mindig büszke voltam arra, hogy a dolgokat egy kicsit másképp csinálom és valami olyat akartam az asztalra tenni amit az emberek és a WWE rajongói még nem láttak. A Ripcord Knee ugyanis így hívják egy olyan valami ami nagyon veszélyes, bárhonnan jöhet és azt gondolom, hogy ha láttad már más helyeken akkor tudod a sérülés veszélyét. Azt hiszem elegáns, hogy a legnagyobb gyenge pontom a jobb térdem, amely miatt kétszer is hiányoztam mostanra a legnagyobb erősségem. Ezzel nagyszerűen eltudom mesélni a történetemet.

2 megjegyzés:

  1. Csak szerintem volt a legjobb finishere a Curb Stomp (koponya tipró)? Ez sokkal jobban kiemelte őt mint a Pedigree vagy a Ripcord Knee.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem meg egy bizonyos január 4-én történt meccs miatt használja ezt a finishert...hmmhmm...rain..hmm..trigger...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.