Header Ads

Roman Reignst a Shieldről kérdezték

Az idei SummerSlam főmérkőzésén Roman Reigns elvesztette a Fatal 4 Way meccset, miután őt érte tus Lesnar győzelmekor.

Fotó: WWE
Roman Reigns az ESPN SportCenter című műsorának adott interjút, amelyben elmondta, hogy miért nem tagja a mini Shieldnek, ugyanis Seth Rollins és Dean Ambrose egyesült megnyervén a RAW Tag Team Bajnoki Címeit. Reigns elmondta, hogy ő azért nem tagja ennek, mert a Universal öv közelében van.

A fő dolog nekem jelenleg az Univerzális Bajnoki Cím. Megkérdezheted Seth-et vagy Deant, hogy milyen benne lenni hasonló szituációban, ezért küzdesz. Birtokolni akarod az első számú bajnoki címet. Nagyon büszke vagyok a srácokra, bemutatták, hogy a mi teszi a Shieldet különlegessé. A csapat munka és a testvériség mindig ott lesz, ami segíteni fog nem neked, hanem az embernek melletted. Ez teljesen megmutatja, hogy miért jöttünk és miért voltunk különlegesek.

Arról is megkérdezték, hogy a közeljövőben megalakulhat-e újra a teljes Shield.

Remélhetőleg a közeljövőben. Nem csak azért, hogy meghosszabbítódjon a pályafutásom, mert ez ki vesz abból, hogy harminc percig három húsgolyónak (Lesnar, Strowman, Joe) szaladj, hanem azért is mert van valami varázslat abban, hogy mi hárman újra összejövünk és mindenen át hengerlünk. Mindig nagyszerűnek tűnik a nézők számára.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.