Header Ads

Roman Reigns visszaszólt a rajongóknak!

A rajongói körökben Reigns az egyik legellentmondásosabb karakter.
Fotó: WWE
Vince McMahon Roman Reignsben látja a jövőt és mindvégig ki áll mellette, hiszen kisebb megingások ellenére is mindig visszatért eddig a main eventbe, ráadásul mindig a csúcson kötött ki. Az eheti brooklyni Rawn a WrestleMania utáni adás óta ismét kapott hideget meleget, amikor John Cenaval állt egy ringben, ez alól John sem volt kivétel, hiszen ő is megkapta a maga jussát.

A Sports Illustrated munkatársai úgy döntöttek, hogy utána járnak a dolognak és Barclays Centerhez igyekező rajongóktól megkérdezték, hogy miért utálják Reignst. Erről a közvélemény kutatásról videó is készült, amelyet megnézett maga az érintett is és frappánsan válaszolt. A rajongók többsége azzal érvelt, hogy Roman ezt a pusht nem érdemli meg.

Egy szimpla kérdésem lenne a kölykökhöz. Amikor felnőtök olyanok akartok lenni mint én vagy inkább olyanok mint azok a srácok a videón?

Reigns egyébként Cena után a legtermékenyebb pankrátor, hiszen az aktív full-time pankrátorok közül az ő ajándéktárgyait vásárolják legtöbben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.