Header Ads

Roman Regnsből Grand Slam Bajnokot csinálnának

A múltheti Rawn láthattuk, hogy John Cena kihívta magához Roman Reignst, majd jött The Miz és Samoa Joe is.
Fotó: WWE
Ebből a szegmensből végül egy tag team mérkőzés lett, majd két mérkőzésről kezdtek el pletykálni a No Mercy gálára. Ez a két összecsapás a The Miz vs. Samoa Joe volt az Interkontinentális Bajnoki Címért és a John Cena vs. Roman Reigns meccs. Azonban nem ezek a tervek, így rengetegen félre pletykáltak.

John Cena várhatóan Samoa Joeval kerül egy viszályba és itt meg kell említenünk, hogy a Live Eventeken egymás ellen meccselnek, ezek az események többnyire mindig előrevetítik a terveket. A másik pletyka, hogy "The Big Dog" Roman Reigns célba veszi a The Miz által birtokolt Interkontinentális Bajnoki Címet, amelyet ha megnyerne ő lenne a következő Grand Slam Bajnok a szervezetnél és a második Shield tag, aki ezt eléri. Dean Ambrose pontosan egy hete vált azzá.

Továbbá meg kell említenünk, hogy ezek a mérkőzések a múltban már tervben voltak. A tél folyamán a WrestleMania 33-ra egy John Cena vs. Samoa Joe mérkőzést terveztek a WWE Bajnoki Címért, még az idei SummerSlam korai terveiben szerepelt a Roman Reigns vs. The Miz összecsapás is, a legendás Interkontinentális címért, de végül mindkét mérkőzés halasztásra került.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.