Header Ads

Ric Flair állapota továbbra is kritikus

A Nature Boy operációja sikeres volt, azonban a veszély még nem múlt el.Az elmúlt napok során rendszeresen beszámoltunk a tizenhatszoros világbajnok legenda állapotáról, aki szombaton az atlantai klinika intenzív osztályára került, a kezdeti hírek szerint csupán "rutinmegfigyelés" alatt. Sajnos, azóta kiderült, hogy sokkal súlyosabb a helyzet, és Flairt először mesterséges kómába helyezték, majd megoperálták. Bár kezdetben a szívproblémái uralták a tudósításokat, időközben megtudtuk, hogy a műtét nem ezekre irányult.

A Nature Boy tegnap sikeres operáción esett át, de a Wrestling Observer legfrissebb hírei szerint továbbra is válságos állapotban van. Dave Meltzer azt írja; Flairnek bélműtétje volt, hogy megszüntessenek egy elzáródást, amely számos egészségügyi problémát, köztük veseelégtelenséget idézett elő. A WWE képviselői úgy értesültek, hogy Flair dialízis, azaz művesekezelés alatt áll. A legfontosabb most az, hogy újra működésre tudják bírni a legenda veséit.

Lánya, Charlotte ma reggel az Instagramon köszönte meg a rajongók támogatását: "Sziasztok! A családom és a saját magam nevében is KÖSZÖNÖM az imáitokat, az üzeneteiteket, a telefonhívásokat és a támogatásotokat! Édesapánk igazi HARCOS, és az, hogy gondoltok ránk és imádkoztok értünk, a VILÁGOT JELENTI SZÁMUNKRA. Amint többet fogunk tudni, értesítünk róla mindenkit." 

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.