Header Ads

Rey Mysterio nem tér vissza a WWE-be!

Jelentések szerint a WWE úgy döntött, hogy végül nem hozza vissza Rey Mysteriot.

Fotó: WWE
A korábbi WWE Bajnokkal a Sports Illustrated információi szerint a WWE és GFW is tárgyalt. A hírek szerint azonban Vince McMahon nem akar újra együtt dolgozni a mexikóival Konnan miatt. Rey jó kapcsolatot ápol Konnan-nel, aki azonban a WWE-vel nem, egészen a 90-es évek óta, így amíg a szervezet egy nem kívánatos személy közelében látja Mysteriot, addig nincs esély a visszatérésre.

Ellenben a Global Force Wrestling opció lehet számára, hiszen két mexikói csillag Konnan és Alberto Del Rio is ott dolgozik. A múlthéten Mysterio tárgyalt is a szervezettel, kérdés megtudnak-e egyezni a fizetésről, amire az ujjá alakuló GFW nem akar sokat költeni.

A Doktor kiegészítése: Egy jelentős különbség van, az előző futáshoz képest, hogy azóta hivatalosan is Konnan képviseli Mysteriót, így a WWE felé is ő képviselné őt a tárgyalások során, vagy később mindenféle ügyes-bajos dolgokban. Régen ez nem így volt.

2 megjegyzés:

  1. Ezt csak én veszem észre hogy ez már annyira szánalmas hogy szóval kifejezni már nem lehet?Mostmár abba is beleszólnak hogy egy pankrátor kivel barátkozik?Ez mi már könyörgöm? Ez is bizonyítja hogy Vince NEM alkalmas már a WWE vezetésére mert egy GYEREK szintjén van a mentalitása.Én ugyanis gyerekkoromban csináltam olyat hogy nem szóltam ahhoz a személyhez aki olyasvalakivel barátkozott akit én utáltam

    De most tegyük fel ha Brock Lesnar elkezdene barátkozni Konnan-el akkor elküldenék őt? Mi köze van a WWE-nek ahhoz hogy egy adott pankrátor kivel barátkozik?????

    Száz szónak is egy a vége: SZÁNALOM!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Régi nagy kedvencem a mexikói és tisztelem mysteriot illetve mindent amit elért a wwe-ben és remélem egyszer a hall of fame-be is meghívást kap de szerintem nem a visszatérő úgymond "öregekre"(lásd goldberg) kell építeni a jövőt hanem inkább azzal kéne foglalkozni a cégnek hogy az nxt fiataljait normálisan bookolva küldjék a main rosterbe

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.