Header Ads

RAW 2017. augusztus 28. - Reigns és Cena szerződés aláírása - Összefoglaló

Az eheti Monday Night RAW Jerry "The King" Lawler szülővárosából jelentkezett a Tenennessee-i Memphisből.
Fotó: WWE
Teljes adás:
Gyorsan bejelentik, hogy Booker T a houstoni hurrikán miatt nem tud részt venni az adáson, így a helyét a Jerry Lawler veszi át a kommentátoroknál, közben The Miz és csapata áll a ringben, de csak egyetlen szót ejtett ki megszólalt a General Manager zenéje, jött Kurt Angle bejelentvén, hogy habár a SummerSlamen nem kellett megvédeni az Interkontinentális Bajnoki Címet, ez a No Mercyn másként lesz. Továbbá a jövőhéten is címet fog védeni, az ellen a személy ellen, aki most megnyeri a 15 emberes Battle Royalt.

15 emberes Battle Royal

Hardy Boyz, Club, Big Show, Miztourage, Jason Jordan, Finn Bálor és még sokan mások voltak a meccsben, ahol Show szakáll nélkül jelent meg. Hawkins gyorsan kirepült, míg Bálor, Gallows és Anderson kiejtették Big Showt és szerették volna a Too Sweet karjelzést, tehát majdnem összeállt a japán Bullett Club. Matt kiejtett Gallowst és Andersont, aki így kirángatták Hardyt a mérkőzésből. Úgy tűnt ez a meccs a továbbiakban Báloré, de jött Wyatt a semmiből kiejtvén Finnt, ezután Jason Jordan kerekedett felül, de Jeff Hardy ki tudta őt ezzel ejteni, így Jeff 2009 óta először újra egyéni címmérkőzésben szerepel majd.
Big Show legújabb kinézete - Fotó: WWE
A színfalak mögött Alexa Bliss érkezik, aki magabiztosan kijelenti, hogy lefogja győzni Sasha Bankst, aki a karrierje során sosem tudta sikeresen megvédeni a RAW Női Bajnoki Címet. Legit Losert csinál Sashaból és megszégyeníti őt.

Enzo Amore vs. Noam Dar

Enzo egy promóval köszön be majd gyorsan legyőzi ellenfelét.

Megjön a Universal Bajnok Brock Lesnar és a szószólója Paul Heyman. Heyman szerint a SummerSlam egy történelmi éjszaka volt Brock Lesnar és Braun Strowman számára is. Strowman valósággal dobálhgatta Lesnart, akit így sem lehetett legyűrni. Beszélt az azt követő estéről a RAW-ról, amelynek során Braun leverte a bajnokot és amelynek köszönhetően címmérkőzést kap a No Mercyn. Paul tovább üzenne, de Lesnar elveszi tőle a mikrofont és egyértelműen üzen Strowmannek: Suplex City Bitch.

Seth Rollins vs. Cesaro
Amikor Rollins a sarokba mászott Shemus megzavarta őt, az ír után Ambrose ment, de földre került, míg Cesaro a felütés után legyőzte Rollins-t.

Sheamus eközben kihívta egy rögtönzött meccsre Ambroset.

Sheamus vs. Dean Ambrose 
Shemus kezdetben dominált, de ellenfele nem hagyta magát, majd jött volna az előző forgatókönyv, de ezúttal Cesaro volt a bűnbak, de Rollins egy Suicide Dive után eltüntette őt, míg Dean a Dirty Deeds után nyert.

Emma az öltözőben a közösségi médiával szórakozik és dicsekszik Mickie Jamesnek, hogy ő kezdte a női forradalmat. Mickie kijelenti, hogy ha veszít akkor Emmáról tweetel, de ha nyer Emma többé nem mondhatja azt, hogy ő kezdte a női forradalmat.

Mickie James vs. Emma
Emma gyorsan nyer egy leszorítással, majd kiabálni kezdte többször is, hogy ő kezdte a női forradalmat.

Kurt Angle invitálja a ringbe John Cenat. Cena rögtön azzal kezdte, hogy ennek a meccsnek a WrestleManián kellene lennie, de inkább lerendezik most a No Mercyn, szerinte Roman nem akar vele megküzdeni, majd aláírja a szerződést. Jön Roman Reigns, aki kineveti Cena kijelentését ezután jönnek az érvek mindkét féltől. Cena szerint Reigns csak a cég által kreált Cena 2.0 és promózni sem tud. Reigns ellenben azzal jött elő, hogy Cena minden tehetséget elás. John rögtön levédte, hogy ő anno sok tehetségnek lehetőséget adott a US övnek köszönhetően, míg Reigns egy viccet csinált az övből. Ezután Reigns a part-timer dologgal jött elő, hogy Cenaval ellentétben ő mindenhol ott van, John vissza oltotta Romant mondván neki azért kell még mindig itt lennie, mert Reigns nem tudja elvégezni munkáját és ő még part-timerként is jobban teszi ezt mint Reigns full-timeban. Reigns is aláírja a szerződést, majd felborítja az asztalt, de ekkor megjön Gallows és Anderson, akik egomániásként és nerdként hivatkoznak Reignsre és Cenara, Angle erre kiírt egy tag team meccset.

The Club vs. John Cena és Roman Reigns
A reklám szünet után azt láthattuk, hogy Cena a fetreng a ringben, míg Reigns emiatt hitetlenkedik. Cena nem tudott szabadulni a Club tagoktól, de végül kipacsizta magát, Reigns pedig megállíthatatlannak bizonyult. Cena egy AA-t adott Gallowsnak, míg Reigns egy Speart Andersonnak, aki ezzel meg is nyerte a meccset.

Elias leverte a Southpaw Regional Wrestling sztárját Pelvis Wesley-t, aki valójában Heat Slater volt.
Sasha Banks nagyon magabiztosan áll a mérkőzéshez, szerinte nyerni fog ma méghozzá feladással.

RAW Női Bajnoki Címmérkőzés: Alexa Bliss vs. Sasha Banks (c.)
Már-már megszokhattuk, hogy a Női Címmérkőzések mindig jók, Banks és a feladásos fogása ma nem tudott érvényesülni, de ugyanez ez igaz volt Blissre, végül azonban egy hatalmas DDT után Alexa nyert, így immár másodjára lett RAW Női Bajnok. Nia Jax jött gratulálni neki, aki magasba emelte Blisst, ám hirtelen hátraborult vele tudatván, hogy címmérkőzést szeretne a jövőben.
Fotó: WWE

2 megjegyzés:

  1. #PrayforRoman Cena egy kicsit megalázta Cena 2.0-át. Hallottam valami olyasmi híreket, hogy Roman naggyon ki volt akadva a háttérben a promó miatt, bár ez nem 100 százalék.

    VálaszTörlés
  2. Ez hatalmas volt és meglepően azt mondták ,amit mindenki gondol,a szócsata instant cena win
    Amúgy nemtudom milyen hosszúra tervezik a ppv-t de abból 2 óra az lesz hogy kettőnél kitörnek a pinből 😂👌

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.